Κερδίστε τα πιο εντυπωσιακά δώρα από την ταινία «Τα Τερατοκουτάκια»!

Το Mothersblog.gr, σε συνεργασία με τη UIP χαρίζουν σε 15 τυχερούς αναγνώστες του μοναδικά δώρα από τη νέα, εντυπωσιακή οικογενειακή ταινία «Τα Τερατοκουτάκια». Ο κάθε νικητής θα κερδίσει από μια τσάντα πλάτης για παιδιά καθώς και ένα κομψό σετ που περιλαμβάνει τετράδιο, μολύβι και χάρακα. Το μόνο που χρειάζεται για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και... καλή σας επιτυχία!

Κερδίστε τα πιο εντυπωσιακά δώρα από την ταινία «Τα Τερατοκουτάκια»!

Τα Τερατοκουτάκια είναι μια ιδιότυπη «οικογένεια» από ασχημούτσικα, σκανδαλιάρικα, αλλά, τελικά, αξιαγάπητα πλάσματα που ζουν στους υπονόμους, μέσα σε κούτες. Αυτά έχουν αναλάβει την ανατροφή, από μωρό, ενός αγοριού, του Αυγά, όταν ο πατέρας του τους ανάθεσε τη σωτηρία του. Έχουν όμως να αντιμετωπίσουν τους κάτοικους της πόλης του Τυρογεφυριού που είναι πολύ πλούσιοι και εμμονικοί με την τάξη, τη φινέτσα και τα δύσοσμα τυριά, με προεξάρχοντα τον Ασπροκάπελο Λόρδο Παρμεζάνα.

Προπάντων, όμως, όλοι είναι πεπεισμένοι πως τα τερατοκουτάκια βλάπτουν τα μωρά! Φήμη που έχει διαδώσει ο μοχθηρός Κοκκινοκάπελος Αρπάχτρας με την ελπίδα πως, βγάζοντας τα τερατοκουτάκια από τη μέση θα ανέλθει κοινωνικά και θα ενταχτεί στους Ασπροκάπελους, την καλή, δηλαδή, κοινωνία. Όταν η κόρη του Λόρδου, η Γουίνι, συναντά ένα βράδυ, κατά λάθος, τον Αυγά, ξεκινά μια όμορφη, φανταστική περιπέτεια προκειμένου αφενός να του αποδείξει πως είναι άνθρωπος κι όχι τερατοκουτάκι, και αφετέρου, να πείσουν μαζί τους κατοίκους του Τυρογεφυριού πως τα τερατοκουτάκια είναι φιλικά και δεν κάνουν κακό σε κανέναν.

Από 16 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D!

Δείτε το trailer της ταινίας!

{youtube}DTDDD2J3uMQ{/youtube}

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=20556&url=mothersblog.gr|579|1750{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved