Πόσα παιδιά είναι αρκετά για ένα πάρτι γενεθλίων;

Εντάξει γονείς, είναι μια ερώτηση που σας βασανίζει συνέχεια. Πόσα παιδιά είναι αρκετά να καλέσετε ώστε να έχετε ένα ωραίο και επιτυχημένο πάρτι για το παιδί σας; Είναι τα 20 πολλά ή λίγα.

Πόσα παιδιά είναι αρκετά για ένα πάρτι γενεθλίων;

Και ποιους πρέπει να καλέσετε; Ανίψια, φίλους του παιδιού από την εξωσχολική του δραστηριότητα, συμμαθητές, παιδιά φίλων σας, γείτονες ή μήπως μόνο τους κολλητούς του και μέχρι εκεί, γιατί αν καλέσετε όλους τους παραπάνω θα έχετε πάνω από 30 παιδάκια στο σπίτι;

Τι πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε τους πάντες ευτυχισμένους και το παιδί σας χαρούμενο; Αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά είναι να σκεφτείτε πόσα χρήματα θα διαθέσετε στο πάρτι. Τότε όλα θα είναι πιο εύκολα.

Πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε;

1) Για να είναι ιδανικό το παιδικό πάρτι, τα 20 παιδιά είναι αρκετά. Καλό θα είναι λοιπόν να μην ξεπερνάει αυτό τον αριθμό η λίστα των καλεσμένων σας.

2) Ρωτήστε το παιδί σας ποιους από τους συμμαθητές τους θέλει. Εξηγήστε του ότι δεν μπορεί να τους έχει όλους καλεσμένους και πώς πρέπει να διαλέξει τους κολλητούς του.

3) Το ίδιο να κάνετε αν το παιδί σας πηγαίνει κολυμβητήριο, μπαλέτο ή ποδόσφαιρο. Ζητήστε να σας πει με ποιο παιδάκι κάνει παρέα περισσότερο.

4) Από τα ανίψια σας, προτιμήστε μόνο αυτά που είναι κοντά στην δική του ηλικία. Για παράδειγμα αν έχετε μια ανιψιά 15 ετών και πάνω και το παιδάκι σας είναι 5, δεν υπάρχει λόγος να το καλέσετε.

5) Καλέστε μόνο συγγενείς που είναι γονείς . Αποκλείεται να παρεξηγηθεί ο ξαδερφός σας που είναι ανύπαντρος και δε έχει παιδιά.

6) Το ίδιο να κάνετε και με τους γείτονές σας. Αν υπάρχουν παιδάκια ίδια ηλικίας και κάνει το παιδί σας παρέα, τότε και μόνο μπορείτε να το προσκαλέσετε.

7) Αφήστε απ'έξω την φίλη σας που ενώ εσείς τα πάτε καλά μαζί, τα παιδιά σας δεν ταιριάζουν. Δεν υπάρχει λόγος να καλέσετε ένα παιδί στο πάρτι εάν δεν θέλει το δικό σας. Το πάρτι είναι του παιδιού σας και όχι για εσάς και για τους άλλους ενήλικες.

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω θα δείτε ότι θα έχετε maximum μέχρι 20 παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved