Δείτε τι κάνει η Εμ όταν η μαμά της, Τζένιφερ Λόπεζ, κοιμάται! (εικόνα)

Η Τζένιφερ Λόπεζ πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία της κόρης της Εμ. Όπως θα δείτε η μικρή φοράει τα γυαλιά ηλίου και την γούνα της μαμάς της. Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της έτσι και αυτή τρελαίνετε να δοκιμάζει και να παίζει με τα ρούχα της μαμάς.

Δείτε τι κάνει η Εμ όταν η μαμά της, Τζένιφερ Λόπεζ, κοιμάται! (εικόνα)

Δυο ώρες πριν όμως από την δημοσίευση της φωτογραφίας της μικρής, η Jlo είχε ανεβάσει μια αντίστοιχη δική της φωτογραφία ποζάροντας με τα ίδια ρούχα και γυαλιά. Φαίνεται πως η Εμ, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που η μαμά της κοιμόταν και φόρεσε τα ρούχα για να παίξει. Η μαμά Τζένιφερ όταν ξύπνησε φαίνεται πως εξεπλάγη καθώς σχολίασε, «Εντάξει, αυτό συνέβη ενώ κοιμόμουν»!

jlo
jlofs

Όπως θα δείτε και στις 2 φωτογραφίες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Δεν είναι τυχαίο που η διάσημη τραγουδίστρια όταν αναφέρεται στην 6χρονη κόρη της την περιγράφει σαν «μικρή εγώ», ενώ για τον 6χρονο γιο της Μάξ λέει πως μοιάζει στον μπαμπά του και πρώην σύζυγό της Μάρκ Άντονι!

Η Λόπεζ γέννησε τα δίδυμα παιδιά της στις 11 Μαρτίου το 2008, στο Long Island της Νέας Υόρκης και η πρώτη φωτογραφία με τα μωρά της κόστισε στο περιοδικό People 6.000.000 δολάρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved