Ποια διάσημη έγκυος σε δίδυμα, μας έδειξε τις ικανότητές της στο pole dancing; (βίντεο)

Ο καθένας μας πιστεύει πως ένα αεροδρόμιο μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από βαρετό. Αλλά όπως θα δείτε και εσείς η διάσημη εγκυμονούσα ηθοποιός μαζί με τον Ιταλό σύζυγό της, μας απέδειξαν ότι η ψυχαγωγία μπορεί να βρεθεί ακόμη και στα πιο απρόσμενα μέρη.

Ποια διάσημη έγκυος σε δίδυμα, μας έδειξε τις ικανότητές της στο pole dancing; (βίντεο)

Και ενώ περίμεναν να έρθει η ώρα για την προγραμματισμένη πτήση τους, το παντρεμένο ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει τις αποσκευές του στην άκρη και να το διασκεδάσει καθώς έφταναν στον προορισμό τους με το μετρό.

«Ας το κάνουμε αυτό και πάλι!!! Η απόλυτη πλήξη στο αεροδρόμιο #Dulles,» σχολίασε η χαρούμενη μέλλουσα μανούλα, στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε,«#poledancing είναι δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες χαχαχα»!

Παρά την μεγάλη κοιλίτσα της, η Ζόε Σαλντάνα με τον σύζυγό της Μάρκο Πέρεγκο, αστειεύτηκαν και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια κατά την διάρκεια του «χορού» τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Cosmopolitan, η ηθοποιός μίλησε για το πώς πρόκειται να μεγαλώσει τα παιδιά της μαζί με τον Ιταλό σύζυγό της.

«Φυσικά και τα παιδιά μας θα μιλούν όλες τις γλώσσες που μιλάμε! Εγώ και οι αδελφές μου, μεγαλώσαμε μαθαίνοντας γαλλικά και μιλώντας αγγλικά και ισπανικά. Για τον λόγο αυτό, είμαστε σε θέση να κατανοούμε τα ιταλικά και πορτογαλικά».

Με τόσες διαφορετικές γλώσσες, φαίνεται πως περιμένουν συναρπαστικές μέρες αυτό το όμορφο ζευγάρι και τα παιδιά τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved