Η Κέιτ Μίντλετον, χάνει το σημαντικότερο ταξίδι της ως Δούκισσα!

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αναγκάστηκε να ακυρώσει μια πολύ σημαντική βασιλική δέσμευση. Το επίσημο ταξίδι της, στη Μάλτα ακυρώθηκε λόγω της σοβαρής πρωινής αδιαθεσία της.

Η Κέιτ Μίντλετον, χάνει το σημαντικότερο ταξίδι της ως Δούκισσα!

Το ταξίδι στη Μάλτα ήταν αρκετά σημαντικό για την Κέιτ, καθώς επρόκειτο να ήταν η πρώτη της solo βασιλική περιοδεία. Είχαν οργανωθεί 10 εκδηλώσεις προς τιμήν της, που θα σήμαινε δηλαδή 10 διαφορετικές εμφανίσεις της Δούκισσας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian όμως αντ' αυτής θα πάρει την θέση της ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ. Διαβάστε την επίσημη δήλωση από το παλάτι του Κέσιγκτον.

«Η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν θα επισκεφθεί την Μάλτα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Δούκας του Κέμπρτιτζ θα ταξιδέψει αντ' αυτής. Η αυτής μεγαλειότης, συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της υπερέμεσης κύησης. Η απόφαση λήφθηκε από το Δούκα και τη Δούκισσα κατόπιν συμβουλής του γιατρού της»!

Υποθέτουμε πώς θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε επιτέλους την εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον. Παρόλα αυτά όμως, δείτε μερικές εμφανίσεις της από την πρώτη της εγκυμοσύνη παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved