Ο «άτακτος» πρίγκιπας Χάρι έκανε κάτι υπέροχο για την Κέιτ, την ημέρα των γενεθλίων του!

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κάποια φορά είχε αποκαλύψει, ότι ως παιδί, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν «πολύ, πολύ άτακτος». Και ως έφηβος, συνέχισε να είναι πολύ «άτακτος» πράγματι.

Ο «άτακτος» πρίγκιπας Χάρι έκανε κάτι υπέροχο για την Κέιτ, την ημέρα των γενεθλίων του!

Στα 50στα γενέθλια του Πρίγκιπα Καρόλου, ο 14χρονος τότε Χάρι,φωτογραφήθηκε γυμνός με την παρέα του, είχε μια μάχη με τους παπαράτσι, τον «έπιασαν» να καπνίζει μαριχουάνα και προκάλεσε τη δημόσια κατακραυγή όταν ντύθηκε Ναζί.

Αλλά χθες, στα 30στα γενέθλιά του, ο Πρίγκιπας Χάρι, το «κάποτε απείθαρχο παιδί» έκανε κάτι όμορφο, για την νύφη του, Κέιτ Μίντλετον. Επικοινώνησε με τους επισκέπτες του και ακύρωσε όλους τους εορτασμούς που επρόκειτο να γίνουν προς τιμήν του, αναφέροντας, ότι ήταν «άκομψο» να γιορτάζουν ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είχε αδιαθεσία λόγω της δεύτερής της εγκυμοσύνης.

Πηγή από τον κύκλο του παλατιού ανέφερε στην εφημερίδα «Mirror», πως ο Χάρι είχε καλέσει λίγους φίλους σε δείπνο, σε ένα πρόσφατο ανακαινισμένο διαμέρισμα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, στο Παλάτι του Κένσινγκτον. « Η Κέιτ, ασχολήθηκε προσωπικά και οργάνωσε το δείπνο του Χαρι, αλλά μόλις η Δούκισσα δεν αισθάνθηκε καλά, θεώρησε πρέπον να διακόψει το δείπνο που ήταν σε εξέλιξή, καθώς θα ήταν άκομψο να είναι αδιάθετη και εκείνοι να συνεχίζουν χαρούμενοι», πρόσθεσε η πηγή!

Όσο για τα δώρα των 30στων γενεθλίων προς τιμήν το πρίγκιπα; 11.700.000 δολάρια κληρονομιά όπου του άφησε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως είχε κάνει και με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ωστόσο ο επικεφαλής της Financial Planning Ντάνι Κόξ, λέει το ποσό μπορεί να διπλασιαστεί σε 23.4 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με το πώς επενδύθηκαν.

Ο Γουίλιαμ και ο Χαρι, θα λάβουν επίσης ως κληρονομιά, φορέματα της αείμνηστης Πριγκίπισσας, συμπεριλαμβανομένων το νυφικό της, τις τιάρες, τα κοσμήματα και όλα τα οικογενειακά ενθύμια. Τα κειμήλια είχε ζητήσει ο αδελφός της Νταϊάνα, Ερλ Σπένσερ, να επιστραφούν στα παιδιά της όταν κλείσουν και οι δυο την ηλικία των 30!

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το οικογενειακό τους άλμπουμ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved