Δείτε για ποιο λόγο αυτή η εφημερίδα έχει μεγάλη αξία (εικόνες,βίντεο)

Για να βγει μία εφημερίδα θέλει κόπο και μεράκι. Όταν μάλιστα η ομάδα είναι δυνατή κι έχει όρεξη για δουλειά, το αποτέλεσμα ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε για ποιο λόγο αυτή η εφημερίδα έχει μεγάλη αξία (εικόνες,βίντεο)

Η «Παιδική Φωνή» είναι ίσως η πιο σπουδαία εφημερίδα του κόσμου. Ο λόγος; Όπως αναφέρουν οι ξένες ιστοσελίδες, γράφεται αποκλειστικά από παιδιά τα οποία ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στο Νέο Δελχί. Το περιεχόμενό της είναι πέρα για πέρα αληθινό, χωρίς ίχνος υπερβολής, καθώς τα παιδιά γράφουν κείμενα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Μερικά άρθρα αφορούν στους γάμους παιδιών αλλά και στην παράνομη παιδική εργασία η οποία έχει γίνει μάστιγα σε αυτές τις περιοχές. Η εφημερίδα βγαίνει κάθε τρεις μήνες και τα παιδιά είναι υπερήφανα μόλις τη δουν να κυκλοφορεί.

«Κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με το πώς εμείς ζούμε και πώς περνάμε την καθημερινότητά μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν να φτιάξουμε μια παιδική φωνή που θα αφορά μόνο στα παιδιά που ζουν και δουλεύουν στους δρόμους. Οι ιστορίες που γράφουμε αφορούν παιδιά που ζουν στο σκοτάδι αφού τη μέρα δουλεύουν σκληρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ένα από τα παιδιά που γράφει στην εφημερίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved