Δείτε πώς ήταν πριν... πολλά χρόνια η οικογένεια Καρντάσιαν!

Έχουν συγκεντρώσει πάνω τους φώτα, διασημότητα και ατέλειωτα χρήματα. Έχουν καθιερωθεί ως η πιο δημοφιλής οικογένεια παγκοσμίως αφού τη ζωή τους παρακολουθούν καθημερινά εκατομμύρια τηλεθεατές του Ε Channel.

Δέσποινα Καμπούρη
Δείτε πώς ήταν πριν... πολλά χρόνια η οικογένεια Καρντάσιαν!

Η πανούργα μητέρα της οικογένειας Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, εκτός από "εγκέφαλος" της οικογένειας είναι και η παραγωγός του reality "Keeping up with the Kardashians". Η πολυμελής φαμίλια της πρωταγωνιστεί καθημερινά σε ίντριγκες, μελοδράματα και αστεία περιστατικά καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό που δείχνει να μην βαριέται να παρακολουθεί συστηματικά και φανατικά τα καπρίτσια της πληθωρικής Κιμ, της Κόρτνεϊ, της Κλόε, της Κένταλ, της Κάιλι και του Ρομπ, δηλαδή των έξι παιδιών της διάσημης μάνατζερ!

Πριν λίγες μέρες, η μικρότερη αδερφή των Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ (κόρη της Κρις και του πρώην αμερικανού Ολυμπιονίκη Μπρους Τζένερ), ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παλιά. Τότε που η ίδια και η αδερφή της Κένταλ ήταν ακόμη μικρά κοριτσάκια και τα διάσημα μέργα λευτεριά αδέρφια της έφηβοι.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση της διάσημης και πολυσηζητημένης Κιμ είναι εμφανείς!

Δείτε κι εσείς:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved