Δεν πάει το μυαλό σας ποιον δημοσιογράφο μπαμπά, έχει αυτή η γλυκιά φατσούλα!

Ο μπαμπάς της είναι ένας από τους πιο τολμηρούς δημοσιογράφους, που δεν διστάζει με τίποτε να ξεσκεπάσει και να ξεμπροστιάσει την showbiz. Με ένα βαρύ βιογραφικό στην πλάτη του και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα κακεντρεχή σχόλια που μπορεί κατά καιρούς να ακούει, συνεχίζει να κάνει την δουλειά του όπως αυτός ξέρει καλύτερα.

Δεν πάει το μυαλό σας ποιον δημοσιογράφο μπαμπά, έχει αυτή η γλυκιά φατσούλα!

Η κόρη του είναι όπως βλέπετε αξιολάτρευτη και της ταιριάζει γάντι αυτό που καμιά φορά λένε, «Αν η μαμά μου με έμαθε να είμαι ευγενική, γλυκιά και πολιτισμένη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σου σπάσω τα μούτρα όπως μου έμαθε ο μπαμπάς μου»!

Ναι! Ο μπαμπάς της σίγουρα αυτό θα της το μάθει αν δεν της το έχει μάθει ήδη. Αν δεν καταλάβατε για ποιον κύριο μιλάμε θα σας λύσουμε την απορία ευθύς αμέσως. Ο μπαμπάς της μικρής δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη. Η κόρη του, του μοιάζει απίστευτα και ο μπαμπάς δηλώνει ερωτευμένος με την μικρή του Φαίδρα. Μάλιστα όταν τον ρώτησα πόσο χρονών είναι το κοριτσάκι του μου απάντησε «3 χρόνων, 8 μηνών και 23 ημερών»! Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος γονιός να μετράει τις μέρες και να γνωρίζει με ακρίβεια την ηλικία του παιδιού του.

Νάσο μου να χαίρεσαι την μικρή σου πριγκίπισσα που καταβάθος κρύβει ένα αντράκι μέσα της. Να είναι πάντα καλότυχη στη ζωή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved