Αυτή η διάσημη ηθοποιός, μιλά με ειλικρίνεια για την μητρότητα!

Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε για τις πραγματικότητες που ζεί ένας γονιός, και είμαστε σίγουροι ότι κάθε μαμά έχει τα έχει αισθανθεί και σκεφτεί, αλλά μπορεί να ήταν λίγο φοβισμένη για να παραδεχτεί. «Το να είσαι μαμά είναι απίστευτα δύσκολο» είπε η μητέρα του 17 μηνών Σάιρους είπε στο αγγλικό «Harper Bazaar».

Αυτή η διάσημη ηθοποιός, μιλά με ειλικρίνεια για την μητρότητα!

«Αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως παρόλο την πίεση πρέπει να μιλάμε για την μητρότητα με έναν πολύ ρομαντικό τρόπο. Πολλές φορές λόγω των ευθυνών παγιδευόμαστε μέσα στον ρόλο μας θέλοντας κάπου κάπου να πατάμε το κουμπί «off» για να χαλαρώσουμε λίγο».

Η Κλέρ Ντέινς, μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς η μητρότητα μερικές φορές την κάνει να αισθάνεται παγιδευμένη και πως το ότι έγινε μαμά «ήταν η σκληρότερη προσαρμογή» στη ζωή της.

«Πάντα θα αισθάνομαι μια φυσική ευθύνη να είμαι εκεί πάντα κοντά του. Μοιάζει σαν ένα αρκουδάκι κοάλα που συνεχώς είναι προσκολλημένο πάνω μου» είπε για τον γιο της.

Η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι μερικές φορές αγανακτεί με το να είναι μια μαμά, αλλά μετά σκέφτεται πως δεν είναι η μόνη καθώς όπως λέει, όλες οι γυναίκες που έχουν παιδιά αισθάνονται ίδια με εκείνη κατά κάποιο τρόπο.

Η Κλέρ είναι παντρεμένη από το 2009 με τον ηθοποιό Χιου Ντανσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved