Γεννήσατε μωράκι; Αυτός ο άντρας πιστεύει πως είστε «χοντρές και τεμπέλες»!

Γνωρίστε τον personal trainer, που προσέβαλε κάθε γυναίκα και κάθε μανούλα σε ολόκληρο τον κόσμο με τρεις του λέξεις!

Γεννήσατε μωράκι; Αυτός ο άντρας πιστεύει πως είστε «χοντρές και τεμπέλες»!

Τρελαίνομαι να ξυπνάω και να διαβάζω ειδήσεις σαν και αυτή , που χαρακτηρίζει εμένα, τις φίλες μου αλλά και όλες τις γυναίκες που γέννησαν.Ότι δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όλες εμείς είμαστε ένα μάτσο τεμπέλες και χοντρές.

Επίσης μου αρέσει να απαντάω σε κάτι τέτοιους «εξυπνάκηδες» ότι δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το πώς είναι η ζωή με ένα νεογέννητο!

Σε ένα άρθρο της εφημερίδας « The Daily Telegraph», ο προσωπικός γυμναστής Άλαν Τριν, ισχυρίζεται ότι οι μαμάδες χρησιμοποιούν ως δικαιολογία τα μωρά τους για να καλύψουν την τεμπελιά τους. «Πιστεύω ότι πολλές μαμάδες τα παρατάνε πολύ εύκολα. Ακούω αυτή τη δικαιολογία συνέχεια. " Δεν μπορώ! Είμαι κουρασμένη, το παιδί μου μου τρώει όλη την ενέργεια" και άλλα τέτοια».

Οι νέες μητέρες, οι οποίες βρισκόμαστε ήδη σε ευάλωτη θέση, βομβαρδιζόμαστε με τις προσδοκίες της κοινωνίας για το θηλασμό, το τάισμα με μπιμπερό, για το εάν κοιμάται το μωρό μας όλη τη νύχτα και μέσα σε όλα έχουμε και την έγνοια για το εάν θα έχουμε διαστάσεις μοντέλου ή όχι.

Ο ίδιος στο τέλος των δηλώσεών του, πρόλαβε «μαζέψει» λίγο τα λεγόμενά του προσθέτοντας πως ο λόγος που αναφέρεται με τόσο σκληρά λόγια στις μαμάδες, είναι επειδή τα παιδιά μιμούνται τους γονείς και δεν θέλει τα παιδιά να έχουν λάθος πρότυπα καθώς μεγαλώνουν.

Τα σχόλια δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved