Δείτε γιατί οι φωτογραφίες της 2χρονης κόρης του κρίθηκαν ακατάλληλες!

Κάποιοι θεωρούν τις φωτογραφίες της κόρης του πορνογραφικό υλικό ενώ ο ίδιος αριστουργήματα! 

Δείτε γιατί οι φωτογραφίες της 2χρονης κόρης του κρίθηκαν ακατάλληλες!

Πριν μερικά χρόνια, ο βραβευμένος φωτογράφος Γουάιατ Νιούμαν, πήγε μαζί με την τότε 2χρονη κόρη του Στέλλα, ένα οδικό ταξίδι σε ολόκληρη την Αμερική. Αποθανάτισε το ταξίδι, όπως κάθε πατέρας θα έκανε, με αρκετές φωτογραφίες από την αξιολάτρευτη κόρη του. Φορώντας ότι θα φόραγε κάθε κορίτσι 2 ετών, απλά ρούχα, στολή πριγκίπισσας ή ακόμη και χωρίς καθόλου ρούχα.

Δημοσιεύοντας όμως τις φωτογραφίες της κόρης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν περίμενε να λάβει τόσο άσχημες κριτικές. Οι άνθρωποι είδαν τις εικόνες τις χαρακτήρισαν «διεστραμμένες», «άρρωστες» και «πορνογραφικές» ενώ κάποιοι προσπάθησαν να αφαιρέσουν όλα τα ίχνη των φωτογραφιών από το διαδίκτυο.

«Το ανώνυμο κοινό είπε τις απόψεις του για τη δουλειά μου» εξήγησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Huffington Post . «Αυτό που με ενόχλησε ήταν οι ενέργειες που έκαναν εναντίον μου, η πραγματικότητα για μένα ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να επηρεάσουν πραγματικά την ικανότητά μου να εκφραστώ. Έριξαν τους λογαριασμούς μου στο Instagram και το Facebook! Αυτές είναι τεράστιες ψηφιακές πλατφόρμες για έναν φωτογράφο. Αυτή τους η κίνηση είχε επίδραση στην ικανότητά μου το να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Το γεγονός ότι είχαν αυτή την ικανότητα να ελέγχουν την "ζωή μου" με κάνει να θέλω να αντεπιτεθώ! Πραγματικά πιστεύω ότι σε αυτές τις φωτογραφίες η μικρή μου είναι όμορφη και "αποκαλύπτει" την αθωότητα της παιδικής ηλικίας της»!

Ο Γουάιατ, απάντησε με μια έκθεση! Η έκθεσή του είχε τον τίτλο «Λυπάμαι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, η σεξουαλικοποιήση της αθωότητας στην Αμερική» αντιπαραθέτοντας με αυτόν τον τρόπο, τα σχόλια μίσους με τις εικόνες που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αθώες.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Τα μελαγχολικά παιδιά- Φωτογραφίες που διηγούνται ένα δυσάρεστο παρελθόν

Φανταστικές φωτογραφίες παιδιών, που όμοιές τους δεν έχετε ξαναδεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved