Ένα καλοκαιρινό πάρτι με κυνήγι θησαυρού

Ο καιρός είναι καλός και ότι πρέπει για ένα πάρτι στο ύπαιθρο. Το θέμα είναι ιδανικό για καλοκαίρι και βέβαια για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας όλο και περισσότερο. Πειρατές και τούρτες με κρυμμένους θησαυρούς.

Ένα καλοκαιρινό πάρτι με κυνήγι θησαυρού

Το σκηνικό:

Βάλτε ένα δίχτυ ή κάτι που να μοιάζει με αυτό πάνω από το τραπεζομάντηλο, το οποίο μπορεί να είναι μονόχρωμο, ή να έχει ναυτικά σχέδια. Ένα σωσίβιο δεν θα πείραζε να το κρεμάσετε κάπου. Πάρτε ειδικά καλύμματα ματιών για όλους τους καλεσμένους και φτιάξτε καπέλα από εφημερίδες.

Το φαγητό:

Φυσικά μεζέδες από ψαρικά θα είναι ιδανικοί. Κροκέτες ψαριού που πιθανότατα θα αρέσουν περισσότερο στα παιδιά σας και μεζεδάκια τυριού και αλλαντικών θα ήταν τέλεια για το φαγητό τους. Η τούρτα φυσικά θα πρέπει να είναι σχετική με το θέμα. Αν δεν μπορείτε να τη φτιάξετε ζητήστε τη από κάποιο ζαχαροπλαστείο, σίγουρα θα υπάρχει.

Οι δραστηριότητες:

Φτιάξτε τηλεσκόπια από χαρτί και βάλτε τα παιδιά να παίξουν. Βάλτε τα να ψαρέψουν, φυσικά όχι κανονικά ψάρια, αλλά το θησαυρό. Σε μια μεγάλη λεκάνη βάλτε νερό και ρίξτε πράγματα. Βάλτε τα να προσπαθήσουν να τα βγάλουν από μέσα. Ετοιμάστε τους μία σανίδα σε ένα λίγο ψηλό σημείο για να περπατήσουν και να πέσουν στο. νερό. Κρύψτε νομίσματα και βάλτε τα να τα βρουν ξεκινώντας το κυνήγι θησαυρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved