Η «νταντά» του Ορλάντο Μπλούμ!

Η Μιράντα Κερ, μπορεί να είναι μια ανέμελη μαμά, αλλά όταν πρόκειται για τον γιο της Φλίν, πηγαίνει το ρόλο του γονέα σε ένα άλλο επίπεδο. Τόσο πολύ μάλιστα ώστε φρόντισε κάθε φορά που ο γιος της επισκέπτεται τον πρώην σύζυγό της και μπαμπά του, Ορλάντο Μπλουμ, να έχει μαζί όλο το 24ωρο «έξτρα βοήθεια»!

Η «νταντά» του Ορλάντο Μπλούμ!

Το διάσημο μοντέλο επιμένει ότι αυτό γίνεται όχι γιατί δεν εμπιστεύεται τον Ορλάντο , αλλά επειδή θέλει να είναι βέβαιη ότι οι ανάγκες του γιου της συνεχώς θα πληρούνται.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα The Sunday Times. «Η νταντά είναι μαζί του(με τον Φλιν) όλη την ώρα όταν είναι με τον Ορλάντο! Μην με παρεξηγείτε, είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, αλλά απλά επειδή είμαι μια προστατευτική μητέρα θέλω να είμαι βέβαιη πως θα καλύπτονται όλες οι ανάγκες του. Εξάλλου αυτό αφαιρεί και λίγο από το βάρος του Ορλάντο»

Σε άλλη της συνέντευξη στην εκπομπή Καλημέρα Αμερική είπε: «Ο Ορλάντο είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς και αισθάνομαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ευτυχισμένοι σαν γονείς. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος και είμαι και εγώ χαρούμενη»! Το ίδιο αισθάνεται και ο γοητευτικός ηθοποιός καθώς έχει ευχαριστήσει και ο ίδιος στο παρελθόν την Μιράντα, για το ομορφότερο δώρο που το έχει χαρίσει, τον 3χρονο γιο τους, Φλίν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved