Μπλέικ Λάιβλι: «Θέλω ένα τσούρμο παιδιά»!

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς, ήταν πάντα σούπερ-ιδιωτικοί για την προσωπική τους ζωή. Αλλά μερικές φορές, ακόμη και οι «χαλαροί» διάσημοι δεν μπορούν κρατηθούν παρασέρνοντάς τους οι ευαισθησίες τους! Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Marie Claire , η διάσημη ηθοποιός ανοίγει τα εσώψυχά της για τον περίπου δύο ετών γάμο της με τον 37χρονο ηθοποιό, και γιατί δεν μπορεί να περιμένει άλλο στο να κάνουν παιδιά.

Μπλέικ Λάιβλι: «Θέλω ένα τσούρμο παιδιά»!

«Δεν έχει περάσει ποτέ μια εβδομάδα ολόκληρη χωρίς να βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω καμία σημαντική απόφαση χωρίς αυτόν. Η καλύτερη στιγμή για εμάς είναι, όταν κλείνουμε τα τηλέφωνα μας και να μιλάμε και κάνουμε παρέα μόνοι μας, χωρίς να μας ενοχλεί τίποτε και κανένας. Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Τι κάνετε με τον καλύτερο φίλο σας εσείς; Απλά δεν κάνετε τίποτα» είπε.

Η Μπλέικ έκανε μια αναφορά στο πόσο όμορφα περνάνε οι δυο τους, αλλά εξήγησε και το πόσο καλός πατέρας μπορεί να γίνει ο Ράιαν Ρέινολντς. Τώρα μετά από σχεδόν 2 χρόνια έγγαμου βίου, η ίδια είναι περισσότερο ενθουσιασμένη από ποτέ και θέλει γρήγορα να μείνει έγκυος.«Έχουμε ξεκινήσει. Αν μπορούσα να κάνω τώρα ένα τσούρμο παιδιά, θα το έκανα»!
Δήλωσε αστειευόμενη αφού προηγουμένως είχε απαντήσει σε ερώτηση πως θέλει 30 παιδιά!

Το ζευγάρι θα γιορτάσει μέσα στον επόμενο μήνα την δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Στο παρελθόν η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl είχε πει πως δεν αγοράζουν δώρα ο ένας στον άλλο. «Συνήθως, φτιάχνουμε κάτι ο ένας για τον άλλον, γιατί αυτό είναι που θα διαρκέσει και θα έχει αξία για εμάς και όχι κάτι που θα έχει αγοραστεί από ένα κατάστημα" είχε πει στην εκπομπή Ε news!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved