Aπίστευτο! Η ιστορία της γυναίκας που απέκτησε 4 παιδιά με διαφορά 9 μηνών! (εικόνες)

Η παρακάτω ιστορία είναι από αυτές που θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας. Η Sarah Ward, έχει τέσσερα παιδιά. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το παράξενο.

Aπίστευτο! Η ιστορία της γυναίκας που απέκτησε 4 παιδιά με διαφορά 9 μηνών! (εικόνες)

Η ιδιαιτερότητά της σε σχέση με άλλες μητέρες που έχουν πολλά παιδιά είναι ότι αυτά μεταξύ τους έχουν διαφορά 9 μηνών! Σωστά διαβάσατε. Η 29χρονη μητέρα, από τη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αλλάζει 175 πάνες και φτιάχνει 80 μπουκάλια γάλα την εβδομάδα για τα τέσσερα αγγελούδια της. Ο πρώτος της γιος, Φρέντι, ήταν 9 μηνών όταν εκείνη γέννησε τα τρίδυμα!

«Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έμαθα ότι έμεινα ξανά έγκυος τόσο σύντομα. Όταν μάλιστα ο γιατρός μας είπε ότι είναι τρίδυμα έπαθα σοκ. Κάποιες στιγμές επικρατεί το απόλυτο χάος μέσα στο σπίτι, αλλά με τον σύζυγό μου γελάμε και το προσπερνάμε. Χρειαζόμαστε περίπου δύο ώρες για να ετοιμαστούμε και να φύγουμε από το σπίτι, αλλά δεν μας ενοχλεί η κούραση. Αγαπάμε τα μωρά μας και νιώθω η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μπορεί οι γιατροί να της είπαν ότι λόγω της τρίδυμης κύησης, καλό θα ήταν για την υγεία της, να ρίξει το ένα από τα τρία, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Τώρα πώς είναι η ζωής της με τέσσερα μωρά;

«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για ένα φλιτζάνι τσάι όταν πάνε για ύπνο. Μετά αρχίζω πάλι το πλύσιμο, το άπλωμα, το πλύσιμο των μπιμπερό και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσει το σπίτι σωστά. Αλλά μου αρέσει πολύ όλο αυτό και είμαι πολύ περήφανη που τα καταφέρνουμε. Κάποτε πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά και τώρα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχω την τέλεια οικογένεια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved