Απίστευτη ιστορία στην Ιταλία: Υπάρχουν δίδυμα με... τέσσερις γονείς!

Μία απίστευτη ιστορία έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες την Ιταλία, με πρωταγωνιστές δυο δίδυμα και τους... τέσσερις γονείς τους!

Απίστευτη ιστορία στην Ιταλία: Υπάρχουν δίδυμα με... τέσσερις γονείς!

Στο νοσοκομείο Σάντρο Περτίνι της Ρώμης τον Δεκέμβριο του 2013 οι γιατροί έκαναν ένα τρομερό λάθος κατά τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης στην οποία υποβλήθηκαν δύο γυναίκες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Stampa», οι γιατροί μπέρδεψαν τα έμβρυα καθώς στη μήτρα της μίας γυναίκας τοποθέτησαν το έμβρυο που προοριζόταν για την άλλη και το αντίστροφο. Η πρώτη γυναίκα κατάφερε να συλλάβει και μάλιστα δίδυμα, ενώ η δεύτερη απέβαλε.

Η γυναίκα που συνέλαβε γνωστοποίησε μαζί με τον σύζυγό της την πρόθεση τους να κρατήσουν τα δίδυμα και να ολοκληρώσουν την εγκυμοσύνη, παρά το τραγικό λάθος των γιατρών. Τα μωρά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, γεννήθηκαν με καισαρική στις 3 Αυγούστου 2014.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τα μωρά ως «τα δίδυμα με τέσσερις γονείς» και σημειώνουν πως το ζευγάρι δηλώνει αποφασισμένο να τα κρατήσει, παρόλο που δεν είναι οι βιολογικοί τους γονείς. «Δεν θα μας τα στερήσει κανείς» ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωσή του στην εφημερίδα του Τορίνο.

Οι βιολογικοί γονείς των διδύμων με την σειρά τους έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη και ζητούν να παγώσει η όλη διαδικασία. Να σημειωθεί πάντως πως και τα δύο ζευγάρια έχουν καταθέσει αγωγές κατά του νοσοκομείου και ζητούν αποζημίωση - μαμούθ, καθώς οι γιατροί ευθύνονται για αυτό το τραγικό λάθος και την απίστευτη ταλαιπωρία που έχουν περάσει και τα δύο ζευγάρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved