Αυτό είναι το χειρότερο παιδικό βιβλίο στον κόσμο!

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά με μόνο σκοπό να τα ενθαρρύνει στο να αποδέχονται την οπλοφορία των γονιών τους, έχει δεχθεί την διεθνή κατάκριση του κόσμου! Μάλλον πρόκειται για το χειρότερο παιδικό βιβλίο που έχει γραφτεί ποτέ.

Αυτό είναι το χειρότερο παιδικό βιβλίο στον κόσμο!

Το βιβλίο ονομάζεται «Οι γονείς μου οπλοφορούν ελεύθερα» και οι συγγραφείς του ισχυρίζονται ότι παρέχει ενημέρωση στα παιδιά. Συγκεκριμένα δήλωσαν: «Πρόκειται για ένα υγιεινό παιδικό βιβλίο που αντικατοπτρίζει τις απόψεις της πλειοψηφίας του αμερικανικού λαού, δηλαδή ότι η αυτοάμυνα είναι ένα βασικό φυσικό δικαίωμα και ότι τα πυροβόλα όπλα παρέχουν την πιο αποτελεσματική μέθοδο αυτής».

Επίσης ισχυρίζονται πως το βιβλίο τους, βοηθάει και ενημερώνει και τους γονείς ως προς το πως μπορούν να εξηγήσουν με διάφορους τρόπους στο παιδί τους, την οπλοφορία και την οπλοκατοχή. Η διασημότερη εκδότρια παιδικών βιβλίων, Ελίζαμπεθ Λό ωστόσο, μίλησε στην εφημερίδα «The Huffington Post» για το συγκεκριμένο βιβλίο και είπε πως ήταν η πρώτη φορά σε 25 χρόνια που ένα παιδικό βιβλίο την αφήνει άφωνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved