ΕΣΠΑ 2014: Πώς και πού θα στείλετε την αίτηση για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ

Η αίτηση από τους γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014-2015 λήγει σε λίγες μέρες και το motherblog.gr σας υπενθυμίζει την διαδικασία αποστολής. 

ΕΣΠΑ 2014: Πώς και πού θα στείλετε την αίτηση για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ

Συγκεκριμένα 0ι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά έως την Δευτέρα 04/08/2014, ενώ μπορούν να αποσταλούν στην ΕΕΤΑΑ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ Ή ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (CΟURIER). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 4/8/2014 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.

Προσοχή:
1) Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις που φέρουν ημερομηνία αποστολής μετά τις 4/8/2014 είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.
2) Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μιας αίτησης από οποιαδήποτε μητέρα, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ υποβληθείσα και πρωτοκολλημένη αίτηση.
3) Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να διατηρούν το οποιοδήποτε επίσημο αποδεικτικό που αφορά στην αποστολή της αίτησής τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.
4) Με την αίτησή τους οι μητέρες θα παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για την περαιτέρω επεξεργασία [από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας] των προσωπικών δεδομένων τους, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων, που τηρούνται για τις ανάγκες υλοποίησης του παρόντος προγράμματος, για το σκοπό εξαγωγής στατιστικών δεδομένων στο πλαίσιο της διενέργειας ερευνών και της εκπόνησης μελετών για την αξιολόγηση του εν λόγω προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του Ν.2472/97 Για τη συμπλήρωση του εντύπου «Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση», απαραίτητη είναι η γνώση από τις ενδιαφερόμενες όλων των όρων, διαδικασιών και στοιχείων συμμετοχής, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην παρούσα Πρόσκληση, τα οποία οι μητέρες θα πρέπει να δηλώνουν ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

Η «Αίτηση συμμετοχής - Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλεται, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (cοurier), σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων, ως ακολούθως:

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος - 54626, Θεσσαλονίκη

3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα

Στην «Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωσή» τους, οι μητέρες έχουν δικαίωμα δήλωσης έως και τέσσερων (4) εναλλακτικών επιλογών Δομών, με σειρά προτεραιότητας, για εγγραφή του τέκνου τους σε Δομές της προτίμησής τους και έως δύο (2) εναλλακτικές επιλογές ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ - ΜΕΑ.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ παιδικοί σταθμοί 2014

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved