Ξανά μπαμπάς ο Νίνο: Μετά τον γιο ήρθε και η κορούλα!

Μπαμπάς έγινε για δεύτερη φορά ο Νίνο!

Ξανά μπαμπάς ο Νίνο: Μετά τον γιο ήρθε και η κορούλα!

Η γυναίκα του τραγουδιστή, Χρυσή Βαρδινογιάννη έφερε στον κόσμο την περασμένη Τετάρτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και κάτι.

Ο Νίνο ανυπομονούσε για την στιγμή που θα ερχόταν στον κόσμο η κορούλα του, ενώ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της συντρόφου του για να ζήσουν μαζί τις πρώτες στιγμές της νεογέννητης.

Το νέο μέλος της οικογένειας έχει ξετρελάνει τον μπαμπά που έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Σ' αγαπώ...σ' αγαπώ... όσο κανένας άλλος, στην καρδιά μου ρίζωσε... Ερωτας μεγάλος»... με αποτέλεσμα να δεχτεί τις δεκάδες ευχές των θαυμαστών του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του πριν από την γέννηση, είχε δηλώσει: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ως αδέλφια θα είναι κοντά ηλικιακά και ότι ο ένας θα προσέχει την άλλη. Είναι σημαντικό αυτό», ενώ για την ευθύνη της πατρότητας έχει πει: «Στην αρχή πάντα αγχώνεσαι. Κανένας δεν γεννήθηκε με το εγχειρίδιο του πατέρα μέσα στο dna του και όταν έρχεται εκείνη η στιγμή, θέλεις να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για τα παιδιά σου».

Εμείς να ευχηθούμε να τους ζήσει η κόρη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved