Γνωρίστε την 4χρονη που ήθελε απεγνωσμένα να γίνει παρανυφάκι!

Έχετε διαβάσει ποτέ το παιδικό βιβλίο «Η μεγάλη μέρα της Λίλη»; Αυτή η όμορφη και συγκινητική ιστορία μιλάει για ένα ποντίκι την Λίλη που λατρεύει τα πολύχρωμα πουκάμισα Χαβάης που φοράει ο δάσκαλός της. Όταν ο δάσκαλος της ανακοινώνει ότι πρόκειται να παντρευτεί με τη νοσοκόμα του σχολείου, η Λίλη παίρνει την απόφαση να γίνει το παρανυφάκι τους στο γάμο!

Γνωρίστε την 4χρονη που ήθελε απεγνωσμένα να γίνει παρανυφάκι!

Η Άναμπελ, ένα 4χρονο κορίτσι εμφανίστηκε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε, «Μπορώ να το παρανυφάκι σας»; Και η ιστορία της μου θύμισε την Λίλη. Και οι δυο πρωταγωνίστριες, μοιραζόντουσαν το ίδιο όνειρο. Να κρατάνε ένα μπουκέτο λουλούδια, ντυμένες παρανυφάκια δίπλα σε μια όμορφη νύφη.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού Κίμ Ερλ, είπε στο NBC News ότι η κόρη της έμαθε για πρώτη φορά για τα παρανυφάκια από μια μπέιμπι σίτερ, της οποίας η κόρη ήταν σε έναν γάμο.
Θέλησε λοιπόν να βοηθήσει το όνειρο της μικρής της κόρης, να γίνει πραγματικότητα και ενθάρρυνε την Άναμπελ, να φτιάξει ένα πανό, γράφοντας πως θα ήθελε να γίνει εθελοντικά παρανυφάκι.

Έτσι και έκανε το μικρό κορίστι. Έφτιαξε, ζωγράφισε και έγραψε σε μια πινακίδα με τεράστια γράμματα «Μπορώ να γίνω το παρανυφάκι σας;» Επειτα η 4χρονη φόρεσε ένα λευκό φόρεμα, δαντελένια γαντάκια, πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια και με την μαμά της μαζί πήγαν έξω απο το δημαρχείο του Κλερκ. Σε αυτό το δημαρχείο πάνω απο 20.000 ζευγάρια παντρεύονται τον χρόνο.

«Σταθήκαμε εκεί και κρατούσε την πινακίδα της. Οι άνθρωποι που περνούσαν της χαμογέλαγαν αλλά κανείς δεν την πλησίασε. Τότε είπα στην Άναμπελ ότι πρέπει να πηγαίνει και να τους το ζητάει» είπε η μητέρα στην συνέντευξή της.

Το πρώτο ζευγάρι που η μικρούλα πλησίασε της αρνήθηκε, το δεύτερο όμως ζευγάρι δέχθηκε την προσφορά της. Η νύφη η οποία δεν ήθελε να δώσει το όνομά της στην δημοσιότητα αρκέστηκε στο να πει ότι θα ήταν κρίμα να αρνηθούν σε ένα τόσο γλυκό κορίτσάκι. Δέχτηκαν με χαρά να την κάνουν παρανυφάκι για να κάνουν όχι μόνο την δική τους μέρα ξεχωριστή αλλά και της 4χρονης Άναμπελ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved