Ιδέες για να περάσετε τις ώρες με τα παιδιά σας εντός και εκτός σπιτιού

Εάν αρχίζετε να στερεύετε από ιδέες και έχετε μείνει στην πόλη για το καλοκαίρι υπάρχουν τρόποι να περάσετε τέλεια το χρόνο σας με τα παιδιά σας. Ειδικότερα εάν η θάλασσα δεν είναι μία από τις προοπτικές που έχετε.

Ιδέες για να περάσετε τις ώρες με τα παιδιά σας εντός και εκτός σπιτιού

* Απλώστε παιχνίδια και παζλ στο τραπέζι: Είτε πρόκειται για ένα παλιό παζλ, είτε για ένα καινούριο, είναι ένας τέλειος τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Ανάλογα πάντα με την ηλικία του παιδιού σας επιλέξτε το κατάλληλο σχέδιο και τον αριθμό κομματιών και ξεκινήστε την δημιουργία του! Μπορείτε στη συνέχεια να το κρατήσετε και να το μετατρέψετε σε κάδρο, αν η εικόνα ταιριάζει στο δωμάτιο του ακόμη καλύτερα. Αν το παζλ δεν του αρέσει πιάστε τα επιτραπέζια.

* Ζήστε τη μέρα ανάποδα: Δεν χρειάζεται να περπατάτε προς τα πίσω για να το πετύχετε, όμως μπορείτε να έχετε την ανάποδη μέρα με διαφορετικό τρόπο. Βάλτε τους τα ρούχα τους ανάποδα, φάτε κάτω από το τραπέζι και ανακατέψτε τα γεύματα.

* Διάβασμα και παιχνίδι σε πάρκο: Γιατί να μην μαζέψετε κάποια σνακ και να βγείτε λίγο έξω να το διασκεδάσετε. Πάρτε βιβλία και παιχνίδια και βγείτε να παίξετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved