Τι κάνουν σήμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον;

Για εμάς είναι ο ένας και μοναδικός Βασιλιάς της Ποπ. Ο Μάικλ Τζάκσον όμως ήταν και πατέρας τριών παιδιών, που προσπαθούν κι αυτά να συνέλθουν από τον χαμό του. Πού βρίσκονται σήμερα;

Τι κάνουν σήμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον;

«Τα παιδιά του Μάικλ ζουν όπως όλα τα άλλα παιδιά και είναι πολύ δεμένα με τη γιαγιά τους και τα ξαδέρφια τους», λένε γνωστοί τους. Πέντε χρόνια από τον θάνατό του βασιλιά της ποπ, τα τρία του παιδιά, Prince, Paris και Blanket προσπαθούν να ζήσουν χωρίς τον πατέρα τους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 17χρονος Prince και ο 12χρονος Balnket ζουν με την 85χρονη γιαγιά τους Catherine, σε μια βίλα 1.200 τ.μ στην Καλιφόρνια, και κάνουν παρέα με τους συνομήλικούς τους χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως όλα τα παιδιά. Η 16χρονη Paris ζει εκτός Καλιφόρνια καθώς φοιτά σε σχολείο στη Γιούτα.

Ο Prince, ο οποίος είναι ο πιο κοινωνικός, έχει αφοσιωθεί στο σχολείο και στα μαθήματά του. Θέλει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις στη showbiz ως κινηματογραφικός παραγωγός, αλλά το σχολείο είναι η προτεραιότητά του. Σε συνέντευξή του στο κανάλι E! είπε ότι θέλει να γίνει παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός. Παράλληλα έκανε μια τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά 90210.

Η Paris, η οποία πήρε πολύ δύσκολα το θάνατο του πατέρα της, είναι πλέον καλύτερα, καθώς νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο πέρυσι λόγω απόπειρας αυτοκτονίας, και έχει επιστρέψει στην κανονική της ζωή. Τώρα που είναι καλοκαίρι φοιτά σε σχολείο στη Γιούτα, όπου θα μείνει για ένα χρόνο εκεί. Κάνει θεραπεία με άλογα και βρίσκεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα- σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Επισκέπτεται συχνά τους δικούς της στην Καλιφόρνια και είναι ιδιαίτερα δεμένη με τον ξάδερφό της T. J Jackson αλλά και τη μητέρα της Debbie Rowe. Μετά το σχολείο θα πάει να μείνει στο ράντσο με άλογα της μητέρα της. Η οικογένειά της πιστεύει ότι πρέπει να μείνει μακριά από τις κάμερες.

Τέλος ο μικρότερος γιος του Michael, Blanket, ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το καράτε. Κάνει παρέα με τους συγγενείς του, πηγαίνει σε οικογενειακά events και είναι πολύ δεμένος με τη γιαγιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved