Παιδικό facebook; Κι όμως υπάρχει!

Το facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ κι αρκετά χρόνια.

Παιδικό facebook; Κι όμως υπάρχει!

Άλλοι το χρησιμοποιούν για να ανεβάζουν τραγούδια, άλλοι για φωτογραφίες (όσοι δεν έχουν Ίνσταγκραμ), άλλοι για να συνομιλούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κι άλλοι για να παίζουν παιχνίδια. Μέχρι τώρα, τα παιδιά δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτό, καθώς είναι επικίνδυνο το διαδίκτυο για την ασφάλειά τους.

Κι όμως επειδή η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, τώρα κάνει την εμφάνισή του το παιδικό facebook! Το popjam, είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. Θα μπορούν να μοιράζονται ζωγραφιές, να σχολιάζουν δημιουργίες άλλων παιδιών αλλά και να δηλώνουν συμμετοχή σε διαγωνισμούς ζωγραφικής.

Ο Μάικλ Άκτον Σμιθ, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του, απαντάει σε όλους αυτούς που έχουν τις επιφυλάξεις τους για το νέο αυτό εγχείρημα όσον αφορά στην ασφάλεια που θα έχουν τα μικρά παιδιά, λέγοντας ότι η υπηρεσία θα είναι αυστηρά ελεγχόμενη. Όπως επεσήμανε θα απαγορεύονται οι selfie φωτογραφίες, ένα φαινόμενο που είναι πολύ συχνό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά εκφοβισμού ακόμη και παιδεραστίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved