Ο Μίκυ Μάους βρέθηκε στη... Ρόδο: Κρουαζιέρα Disney Magic στην Ελλάδα!

Ο Μίκυ Μάους και η τρελοπαρέα του ήρθαν για κρουαζιέρα στην Ελλάδα, μαζί με περίπου 3.500 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Disney Magic» για να «ζήσουν τον δικό τους μύθο» στην χώρα μας για λίγες ημέρες!

Ο Μίκυ Μάους βρέθηκε στη... Ρόδο: Κρουαζιέρα Disney Magic στην Ελλάδα!

Το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic προσέγγισε το πρωί της Τετάρτης για πρώτη φορά το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αφίξεις του φέτος, στις 10 και στις 19 Ιουλίου.Το Disney Magic είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, κάνοντας ταξίδια σε δεκάδες εξωτικά μέρη κάθε χρόνο. Διαθέτει 11 καταστρώματα, συνολικού μήκους 984 ποδιών.

Στο θεματικό κρουαζιερόπλοιο ιδιοκτησίας της αμερικανικής εταιρείας Disney Cruise Line, είναι έντονη η παρουσία, με διαφόρους τρόπους, όλων των κοσμαγάπητων ηρώων κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Productions. Η μεγάλη δύναμη της Disney Cruise Line βρίσκεται φυσικά στις νεαρές ηλικίες, καθώς υπολογίζεται πως τα πλοία της υποδέχονται τη θερινή σεζόν τουλάχιστον 800 με 1.000 παιδιά ανά αναχώρηση.

Μάλιστα για φέτος το «κρουαζιερόπλοιο του Μίκυ Μάους», όπως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους της εταιρείας, θα δέσει σε πέντε διαφορετικά ελληνικά λιμάνια: σε Κατάκολο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Κέρκυρα.

Τα ταξίδια στη χώρα μας έχουν ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου, ενώ στον προγραμματισμό της εταιρείας η Ελλάδα περιλαμβάνεται σε τρία διαφορετικά πακέτα των 12 διανυκτερεύσεων. Στο πρώτο πακέτο το κρουαζιερόπλοιο κάνει στάση στο λιμάνι του Πειραιά και στη Μύκονο, στο δεύτερο πακέτο προσεγγίζει την Κέρκυρα, ενώ στο τρίτο πακέτο οι επιβάτες του «Disney Magic» θα περάσουν από Πειραιά, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Ρόδο.

Το πλοίο... του Μίκυ Μάους αναχώρησε από τη Ρόδο για τον επόμενο προορισμό του, το Κουσάντασι της Τουρκίας χθες το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο από το τοπικό κανάλι της Ρόδου που μας μεταφέρει μια γεύση για το πώς βίωσαν μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των ηρώων του Ντίσνεϊ, την άφιξη του μεγαλοπρεπούς κρουαζιερόπλοιου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved