Κερδίστε μία δωροεπιταγή 25 ευρώ για το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων MissFlamingo

Το mothersblog.gr, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων www.missflamingo.gr, χαρίζει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από μία δωροεπιταγή αξίας 25 ευρώ.

Κερδίστε μία δωροεπιταγή 25 ευρώ για το ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων MissFlamingo

Ο μαγικός κόσμος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.missflamingo.gr ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση και σας παρουσιάζει μοναδικές, δημιουργικές, έξυπνες και οικονομικές ιδέες για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις για τους μικρούς μας θησαυρούς.

Για την MissFlamingo φέτος το καλοκαίρι είναι χρώμα, ενέργεια και θετική διάθεση. Γιορτάζουμε την παιδικότητα και τη χαρά της ζωής με μοναδικά σχέδια της ΜissFlamingo Tiny, συλλογής με ρούχα για τους μικρούς μας φίλους.

Με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο χώρο σας, η MissFlamingo σας προσκαλεί να μπείτε στον παραμυθένιο κόσμο της και να βρείτε τις μοναδικές κοριτσίστικες tutu φούστες σε καταπληκτικά χρώματα και σε μοναδικές τιμές. Ολοκληρωμένη συλλογή αξεσουάρ για τις μικρές μας φίλες με τους χειροποίητους φιόγκους και τις μοναδικές χειροποίητες κορδέλες, καθώς και τη συλλογή της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωαννίδη με τα μοναδικά κοριτσίστικα φορέματα, τα χειροποίητα εκκεντρικά μπλουζάκια, τα ευκολοφόρετα χρωματιστά κολάν αλλά και τις παιδικές εντυπωσιακές φουστίτσες.

Μη ξεχάσετε τα γνωστά φτερά παπουτσιών Shwings που οι μικροί μας φίλοι θα εντυπωσιάσουν. Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ροζ, μπλέ, κόκκινο, χρυσό, glitter φούξια αλλά και για τους πιο τολμηρούς νέα σχέδια σε τιγρέ, λεοπάρ, φίδι και ζεβρέ. Τα λατρεμένα Shwings έρχονται απο το Hollywood και μπορούν να φορεθούν από μικρούς και μεγάλους σε παπούτσια με κορδόνια ή χωρίς!!!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=18279&url=mothersblog.gr|579|1750{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved