Πρωινό Mega: Τα νέα πρόσωπα, οι φρέσκες ιδέες και ο Πέτρος με την Τζένη!

Μπορεί η φετινή σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια τα διευθυντικά στελέχη είναι σε κατάσταση πανικού. Σκοπός τους είναι πριν τις καλοκαιρινές διακοπές να έχουν σιγουρέψει ποιες εκπομπές θα ενταχτούν στο πρόγραμμα, ποιοι παρουσιαστές συνεχίσουν και ποιοι μας αποχαιρετούν.

Πρωινό Mega: Τα νέα πρόσωπα, οι φρέσκες ιδέες και ο Πέτρος με την Τζένη!

Εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πρωινό πρόγραμμα του Mega. Το πείραμα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού δεν πέτυχε ή τουλάχιστον δεν έφερε τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί ο Πέτρος να ισχυρίζεται ότι αποχώρησε με δική του θέληση, όμως ο ίδιος γνώριζε καλά πώς η εκπομπή του δεν θα έπαιρνε ποτέ το πράσινο φως.

Μέχρι στιγμής το Mega έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει τον δημοσιογράφο σε βραδινό talk show και τη Τζένη σε μια γυναίκεια εκπομπή, αλλά ως γνωστόν οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτε και τέτοιες εποχές περισσεύουν.

Στο ΑΝΤ1 οι φετινοί νικητές Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά θα κάνουν ανενόχλητοι διακοπές μια και συνεχίζουν κανονικά με ελάχιστες αλλαγές. Η μόνη τους αγωνία είναι ο ανταγωνισμός και περιμένουν και οι ίδιοι να δουν ποιος/α ή ποιοι θα βρεθούν απέναντί τους.
Όμως την ίδια αγωνία αντιμετωπίζουν και τα στελέχη του Mega που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ιδέα πώς και με ποιους θα στελεχώσουν το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού.

Ο νέος διευθυντής προγράμματος, Λοΐζος Ξενόπουλος, μάλιστα σε πρόσφατο μίτινγκ, όταν ρωτήθηκε ποιους παρουσιαστές έχει στο μυαλό του για το πρωινό δήλωσε «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα». Η νέα διεύθυνση προσανατολίζεται σε ένα πιο μοντέρνο, νεανικό και εναλλακτικό πρωινό -αλήθεια αυτο δεν είναι κάτι που ακούμε στην αρχή κάθε τηλεοπτικής χρονιάς τα τελευταία χρόνια;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved