«Σαραντίσαμε!», η Φαίη Σκορδά επέστρεψε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1

Με ζωγραφισμένη την ευτυχία στο πρόσωπό της επέστρεψε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1 που μεταδίδεται ζωντανά από την Κυλλήνη, η γλυκιά μανούλα Φαίη Σκορδά.

«Σαραντίσαμε!», η Φαίη Σκορδά επέστρεψε σήμερα στο Πρωινό ΑΝΤ1

Αρχικά ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 που της έδωσε 40ήμερη άδεια για να είναι κοντά στο δεύτερο μωράκι της και στη συνέχεια απευθύνθηκε σε όλες τις μανούλες που την παρακολουθούν αλλά και στις γυναίκες που θέλουν πολύ να αποκτήσουν μωράκι. «Σε εσάς που θέλετε πολύ να γίνετε μαμάδες σας το εύχομαι ολόψυχα. Μακάρι τις επόμενες ημέρες να πάρετε μία θετική απάντηση!».

Η Φαίη συνέχισε λέγοντας συγκινημένη ότι συνειδητοποίησε το σοφό λαϊκό ρητό ότι... «ένα ίσον κανένα», αφού δεν περίμενε ότι θα είχε τόση δύναμη ψυχής να τα καταφέρει με δύο παιδιά. Μάλιστα αναφέρθηκε στις μανούλες που έχουν παιδάκια με προβλήματα: «Από τη μέρα που απέκτησα τον Δημητράκη μου, σας σκέφτομαι συνέχεια... Είστε σύγχρονες ηρωίδες και μακάρι το κράτος να μπορούσε να σας προσφέρει απλόχερα όλα όσα χρειάζεστε για να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας! Η εκπομπή σήμερα είναι αφιερωμένη σε εσάς!».

Η Φαίη Σκορδά έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και λάμπει από χαρά που επέστρεψε και πάλι στο πλατό. Έχοντας κοντά της τους άνδρες της ζωής της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved