Πανελλήνιες 2014: Με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται οι εξετάσεις

Οι πανελλήνιες εξετάσεις των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνοται σήμερα με το μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, το οποίο είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Πανελλήνιες 2014: Με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνονται οι εξετάσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι βάσεις φέτος θα κινηθούν ανοδικά, ειδικά στο 1ο, το 2ο και το 4ο επιστημονικό πεδίο, δεδομένου ότι τα θέματα στην πλειονότητα των εξεταζόμενων μαθημάτων ήταν πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να υπάρξει εκτόξευση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς η δυσκολία των θεμάτων στη Φυσική και την Ιστορία αναμένεται να περιορίσει την ανοδική τους πορεία. Οριστικά συμπεράσματα, πάντως, δεν μπορούν να εξαχθούν πριν τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων αρχίζουν το Σάββατο 21 Ιουνίου, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου. Στα μέσα Ιουνίου, εξάλλου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία τους όπου υπέβαλαν την αίτηση - δήλωση του Φεβρουαρίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια σε όλους τους μαθητές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved