Γάτα ήρωας σώζει αγοράκι από επίθεση σκύλου (βίντεο)

Αν και οι σκύλοι θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων, περισσότερο από τις γάτες, ένα αναπάντεχο περιστατικό φέρνει τα πάνω-κάτω!

Γάτα ήρωας σώζει αγοράκι από επίθεση σκύλου (βίντεο)

H γάτα μίας οικογένειας έγινε ο απροσδόκητος ήρωας της γειτονιάς, καθώς επέδειξε ασυνήθιστο ηρωισμό, την στιγμή που ένας σκύλος επιτέθηκε σε ανυποψίαστο αγοράκι που έκανε ποδήλατο στην αυλή.

Ο σκύλος, ηλικίας οκτώ μηνών και μείξη λαμπραντόρ-τσόου, επιτέθηκε από πίσω στο αγοράκι, δαγκώνοντας τον στο πόδι και προσπαθούσε να τον ρίξει από το ποδήλατο. Η γάτα όρμησε στον σκύλο και τον έδιωξε κυνηγώντας τον, προλαβαίνοντας χειρότερο τραυματισμό του παιδιού!

Το περιστατικό συνέβη στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια. Το κατέγραψαν διαφορετικές κάμερες ασφαλείας του δρόμου, οι εικόνες από τις οποίες έχουν συντεθεί σε βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου. "Ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα. Ο γιος μου είναι καλά", έγραψε ο πατέρας του παιδιού Ρότζερ Τριαντάφιλο κάτω από το αναρτημένο βίντεο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η οικογένεια που έχει το λαμπραντόρ το παρέδωσε για ευθανασία και βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να θανατωθεί. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου, που μένουν στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια του αγοριού, είπαν ότι στον σκύλο τους δεν άρεσαν ούτε τα παιδιά, ούτε τα ποδήλατα...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved