Συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει αντιδράσεις μοντέλων από ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό...

Τι είναι σέξι; Ένα όμορφο πρόσωπο, μια αισθησιακή φωνή, ένα καλλίγραμμο σώμα; Όλα αυτά μαζί -και πολλά ακόμα- είναι τα προσόντα που έχουν τα μοντέλα! Σέξι είναι η εικόνα τους που την πουλάνε ως επάγγελμα.

Συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάζει αντιδράσεις μοντέλων από ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό...

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε αυτό ακριβώς να κάνουν άνδρες και γυναίκες, επαγγελματίες μοντέλα από τη Νέα Υόρκη. Τους ζητήθηκε να περάσουν από οντισιόν για ένα διαφημιστικό. Τους στόλισαν, τους ετοίμασαν και τους ζήτησαν να παρουσιάσουν με το πιο σέξι τρόπο το αντικείμενο του διαφημιστικού, χωρίς όμως να ξέρουν ποιο είναι!

Όπως εσείς δεν γνωρίζετε ποιο είναι, έτσι κι αυτοί... Αποτέλεσμα είναι αυτό το βίντεο με τις αντιδράσεις τους, μόλις διάβασαν μπροστά στην κάμερα το κείμενο του διαφημιστικού.

Αξίζει να το δείτε και να παρατηρήσετε τα σοκαρισμένα πρόσωπά τους από το στοιχεία αυτού του "διαφημιστικού". Έκφραση που θα είχατε κι εσείς, αν ήσασταν στην θέση τους... Έκφραση που έχουν όλοι οι άνθρωποι, μόλις συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει σε έναν διαφορετικό κόσμο, που λίγη σημασία έχει το "σέξι"...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved