Ένα μοναδικό εστιατόριο! Λούτρινα ζωάκια κρατούν συντροφιά στους πελάτες! (εικόνες)

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο με την οικογένειάς σας και βλέπατε σε κάποιες καρέκλες να κάθονται λούτρινα ζωάκια;

Ένα μοναδικό εστιατόριο! Λούτρινα ζωάκια κρατούν συντροφιά στους πελάτες! (εικόνες)

Σίγουρα θα νομίζατε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα. Κι όμως αυτήν την εικόνα βλέπουν όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο «Moomin», στο Τόκιο.

Οι ιδιοκτήτες του είχαν μία πρωτότυπη ιδέα που κατάφεραν να την υλοποιήσουν. Όσοι πελάτες πηγαίνουν μόνοι τους, είτε γιατί θέλουν να περάσει η ώρα, είτε γιατί έχουν ραντεβού με την παρέα τους λίγη ώρα αργότερα, θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν με ένα λούτρινο ζωάκι! Είτε αυτό είναι ελεφαντάκι, είτε αρκουδάκι, είτε ιπποπόταμος!

Πρόκειται για ένα θεματικό εστιατόριο, το οποίο έχει βασιστεί σε μία σειρά από εικονογραφημένα φινλανδικά βιβλία για μία οικογένεια πλασμάτων που θυμίζουν τους ιπποπόταμους!

«Η μοναξιά είναι πολύ άσχημο πράγμα κι έστω κι έτσι ο πελάτης μπορεί να πάρει λίγη χαρά. Πολλοί μάλιστα έρχονται επί τούτου μόνοι τους για να βρουν εδώ τη λούτρινη συντροφιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.

Δείτε τις εικόνες βγαλμένες από παραμύθι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved