Ποια διάσημη ηθοποιός έβγαλε «σέλφι» φωτογραφία μετά την μαστογραφία της;

"Είναι μια εξέταση που μας κρατά σε αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, αλλά πάντα πρέπει να θυμόμαστε να την κάνουμε. Μην φοβάστε κυρίες μου!" 

Ποια διάσημη ηθοποιός έβγαλε «σέλφι» φωτογραφία μετά την μαστογραφία της;

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε αυτά τα λόγια με τους φόλοουερς της στο Instagram, βγάζοντας μία σέλφι φωτογραφία, μόλις ολοκλήρωσε την δική της μαστογραφία.

Στο twitter έγραψε: "Μετά τα 40 πρέπει να κάνουμε κάθε χρόνο μαστογραφία. Εγώ μόλις έκανα την δική μου σήμερα το πρωί. Να θυμάστε πάντα να την κάνετε, αν και είναι αγχωτική"...

Η 48χρονη ηθοποιός είναι το πρόσωπο μεγάλης και πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών στην καμπάνια για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους, εδώ και 20 χρόνια. Και σίγουρα το πανέμορφο πρόσωπο της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δεν θέλει άλλες συστάσεις.

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με το θέμα του καρκίνου του μαστού, καθώς έχασε την αγαπημένη της γιαγιά το 1992 από την ασθένεια. "Ήταν 75 η γιαγιά μου όταν ανακάλυψε τον όγκο στο στήθος της και φοβόταν πολύ να μιλήσει σε κάποιον γι' αυτό. Νομίζω ήλπιζε ότι αν το αγνοούσε, ο όγκος θα έφευγε από μόνος του... Το 1987 η λέξη καρκίνος ήταν μια βρώμικη λέξη-ταμπού που κανείς δεν την ξεστόμιζε. Σήμερα βγαίνουμε στα μπαλκόνια και την βροντοφωνάζουμε", δηλώνει η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved