Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν αφήνω τον γιο μου να δει τηλεόραση λόγω των σχολίων για την εγκυμοσύνη μου»

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την εγκυμοσύνη και την σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη και του ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν αφήνω τον γιο μου να δει τηλεόραση λόγω των σχολίων για την εγκυμοσύνη μου»

Ενοχλημένη από όλα τα δημοσιεύματα που λένε πως θέλει να «πουλήσει την εγκυμοσύνη της», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και μίλησε απαξιωτικά για τα τηλεοπτικά κανάλια και όσους γράφουν άσχημα σχόλια για εκείνη.

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Τα άκουσα και εγώ και ενοχλήθηκα πολύ. Στο Instagram ανεβάζεις κυρίως προσωπικές στιγμές.
Κάνεις αυτό που νιώθεις και εμένα μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα. Κάθε φορά που ανεβάζω μια φωτογραφία, το κάνω επειδή το θέλω και το νιώθω. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο "πουλάω" τη σχέση μου, την εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου, έχω να σας πω ότι όλοι οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να σχολιάζομαι περισσότερο» είπε και συνέχισε:

«Εάν ήθελα πραγματικά να την πουλήσω, εδώ και δύο μήνες δεν θα είχα αφήσει εκπομπή που να μην πάω καλεσμένη και εξώφυλλο που να μην φωτογραφηθώ. Και πιστέψτε με από τη μέρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη μου, δεν έχω σταματήσει να δέχομαι προτάσεις για συνεντεύξεις. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, όμως, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να μην κανιβαλίζουμε τόσο σημαντικά θέματα».

Μάλιστα είπε πως πολλές φορές, δεν αφήνει το παιδί της, Μπάμπη να δει τηλεόραση: «Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί εννέα χρονών, θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και να μη λέμε άσχημα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν σας κρύβω ότι έχω αναγκαστεί πολλές φορές να μην αφήνω τον Μπάμπη να δει τηλεόραση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved