«Πόλεμος» στα social media για ένα νήπιο που ούρησε στο δρόμο (βίντεο)

Ένα ζευγάρι που άφησε το δίχρονο κοριτσάκι τους να ουρήσει στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Χονγκ Κονγκ, έγινε η αφορμή να ξεκινήσει ένας «πόλεμος» μεταξύ των χρηστών των social media για το αν είναι επιτρεπτή μία τέτοιου είδους συμπεριφορά και που ορίζονται τα όρια.

«Πόλεμος» στα social media για ένα νήπιο που ούρησε στο δρόμο (βίντεο)

Η μαμά άφησε το αγοράκι της να ουρήσει στον δρόμο καθώς η σειρά για την τουαλέτα ήταν μεγάλη. Κόσμος μαζεύτηκε μόλις η μητέρα αντιλήφθηκε πως το περιστατικό είχε καταγράψει στο κινητό του ένας άντρας και άρχισε να φωνάζει και να του ζητά να της παραδώσει την κάρτα μνήμης.

Ωστόσο, ένας άλλος περαστικός, τράβηξε επίσης βίντεο το οποίο ανέβασε στο κινέζικο site Weibo έχοντας καταγράψει την μητέρα να λογομαχεί με τον νεαρό που βιντεοσκόπησε το παιδί της, και αμέσως ξέσπασε ένας «πόλεμος» μεταξύ των χρηστών καθώς άλλοι υποστηρίζουν την γυναίκα και άλλοι διαφωνούν με την πράξη της.

Η γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Το παιδί θα ουρούσε στο παντελόνι του. Τι να έκανα;».

«Φέρτε παιδιά στο Χονγκ Κονγκ και αφήστε τα να ουρούν στους δρόμους. Ας δούμε ποιοι θα έρθουν να βγάλουν φωτογραφίες. Θα φαίνεται ως μια φυσική πράξη και όλοι θα εξοικειωθούν», λέει ένας χρήστης.

Μόνο στο Weibo, γράφτηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο σχόλια όπου χρήστες λογομαχούν μεταξύ τους για το ποια είναι τα όρια μιας τέτοιας πράξης.

«Γιατί το ζευγάρι δε φοράει μια πάνα στο παιδί του προληπτικά;», γράφει ένας άλλος χρήστης.

«Θα μπορούσαν να ζητήσουν ευγενικά από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην σειρά για την τουαλέτα, να τους αφήσουν να περάσει το παιδί πρώτα αντί να ουρήσει στον δρόμο», γράφει ένας άλλος.

Αλλά κάτω από τα αρνητικά σχόλια υπήρχαν και άλλα που υποστήριζαν την οικογένεια: «Ο άντρας δεν είχε κανένα δικαίωμα να βιντεοσκοπήσει το κοριτσάκι την ώρα που ουρεί και να παραβιάσει την ιδιωτική της ζωή», ήταν ένα από αυτά.

Στην Κίνα επιβάλλεται πρόστιμο για όσους γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να ουρούν στον δρόμο καθώς οι κάτοικοι συνηθίζουν να το κάνουν.

Η μητέρα στο τέλος συνελήφθη διότι χτύπησε τον νεαρό που την βιντεοσκόπησε.

Δείτε τα βίντεο:

{youtube}wAJYe3S_rLY{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved