Η κούκλα δισέγγονη του Χέμινγουεϊ απολαμβάνει τα μπάνια της στο Μαϊάμι! (εικόνες)

Ο Έρνεστ Μίλλερ Χέμινγουεϊ ήταν ένας από τους σημαντικότερους νομπελίστες Αμερικανούς συγγραφείς του 20ου αιώνα.

Η κούκλα δισέγγονη του Χέμινγουεϊ απολαμβάνει τα μπάνια της στο Μαϊάμι! (εικόνες)

Δεν ήταν όμως ο μόνος διακεκριμένος στην οικογένεια αυτή που έγραψε ιστορία.

Η Ντρι Χέμινγουεϊ, η δισέγγονή του, τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο χώρο της μόδας, αφήνοντας το δικό της στίγμα σε αυτόν. Αν και είναι μόλις 26 ετών, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, υπογράφοντας συμβόλαια εκατομμυρίων, ενώ το πρόσωπό της πρωταγωνιστούσε και στις μεγαλύτερες καμπάνιες. Η Ντρι όμως δεν επαναπαύτηκε μόνο στο μόντελινγκ. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με την ηθοποιία.

Ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» να απολαμβάνει τα μπάνια της σε μία παραλία στο Μαιάμι. Πολύ απλή χωρίς υπερβολές, δεν έδωσε την παραμικρή σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα, κι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail,το διάσημο μοντέλο με το βαρύ όνομα που την ακολουθεί, βρέθηκε στην παραλία μαζί με τον σύντροφό της. Η κόρη της Μάριελ Χέμινγουεϊ και του Στίβεν Κρισμαν, λάτρης των social media και της υγιεινής διατροφής, πριν από λίγο καιρό ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, μία selfie φωτογραφία μετά από τις ασκήσεις γιόγκα που έκανε!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της δισέγγονης του Χέμινγουεϊ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved