Ένα πάρτι σε πισίνα

Σιγουρευτείτε ότι το πάρτι που θα κάνετε για το παιδί σας θα είναι εξαιρετικό. Ποιο καλύτερο μέρος από μια πισίνα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη. Εξάλλου, όλοι θα το λατρέψουν.

Ένα πάρτι σε πισίνα

Λίστα καλεσμένων:

Εάν δεν είστε πολύ σίγουρες για το πόσους καλεσμένους θέλετε στο πάρτι αυτό που πρέπει να υπολογίσετε είναι ο χώρος της πισίνας, αν όλοι μπορούν να έρθουν. Το μυστικό είναι να καλέσετε πέντε ανθρώπους παραπάνω απ΄ ότι έχετε στη λίστα. Έτσι δεν θα σας φανεί πολύ η διαφορά αν κάποιοι λείψουν.

Διακόσμηση: Η διακόσμηση εξαρτάται από την ηλικία των καλεσμένων σας. Όσο πιο μικροί είναι τόσο περισσότερα παιχνίδια πρέπει να έχετε. Μεγάλες φουσκωτές μπάλες παραλίας και σωσίβια και στρώματα θα ήταν ιδανικά για ένα παιδικό πάρτι.

Φαγητά και ποτά: Όλα πρέπει να είναι δροσιστικά, κρύα και να μην επηρεάζονται πολύ από τον ήλιο. Αν τώρα πρέπει να έχετε παγωτό, να φροντίσετε να υπάρχει κατάψυξη κοντά στην πισίνα.

Ασφάλεια: Φροντίστε να υπάρχει κάποιος που θα παρακολουθεί τα παιδιά. Αν γίνεται σε δημόσια πισίνα, τότε λογικά θα υπάρχει ναυαγοσώστης, αν όχι θα πρέπει κάποιος που ξέρει καλά κολύμπι και πρώτες βοήθειες να αναλάβει αυτό το ρόλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved