Βανέσα Μέι: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν εφιαλτικά. Η μητέρα μου με κακοποιούσε»

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου. Το ταλέντο της στη μουσική φάνηκε από τα παιδικά της χρόνια.

Βανέσα Μέι: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν εφιαλτικά. Η μητέρα μου με κακοποιούσε»

Κάτι που «εκμεταλλεύτηκε» η ίδια της η μητέρα. Όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται, η βιρτουόζος του βιολιού δέχθηκε κακοποίηση από τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για την παιδική κακοποίηση που βίωσε από τη μαμά της.

Η 35χρονη μουσικός, όπως ανέφερε η Daily Mail, υποστήριξε ότι τα παιδικά της χρόνια ήταν εφιαλτικά καθώς η μητέρα της την χτυπούσε συχνά στο πρόσωπο, της τραβούσε τα αυτιά και την ανάγκαζε να προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση! Κι όλα αυτά...για το βιολί!

Η Πάμελα Ταν Νίκολσον, επέτρεψε στην κόρη της να βγει έξω από το σπίτι όταν έκλεισε τα 20 χρόνια της. «Είχα βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στη σκηνή και σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά δεν ήξερα πώς να περάσω απέναντι το δρόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έστρωνα ποτέ το κρεβάτι μου, δεν έφτιαχνα το πρωινό μου, δεν περπατούσα μόνη μου στο δρόμο. Όλα ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να επικεντρωθώ στην καριέρα μου στο βιολί. Μπορεί κάποιος να με πει είτε κακομαθημένη, είτε παγιδευμένη», πρόσθεσε.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να μην της ξαναμιλήσει αφότου έγινε 21 ετών. Η μητέρα της όμως, της έστειλε ένα μήνυμα για να της ευχηθεί «Καλή Επιτυχία» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved