Mυστήριο με το τρίχρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά από 42 ώρες

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι από την Αυστραλία, η Κλόε Κάμπελ, εξαφανίστηκε το βράδυ από το κρεβάτι της και εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από 42 ώρες.

Mυστήριο με το τρίχρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μετά από 42 ώρες

Ο πατέρας του κοριτσιού, ξύπνησε μέσα στην νύχτα και είδε πως το κοριτσάκι του δεν βρισκόταν στο κρεβάτι. Οι γονείς ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησαν έρευνες και βρήκαν κοντά στο σπίτι πατημασιές ενήλικου.

Οι ανήσυχοι γονείς βγήκαν στην τηλεόραση και παρακάλεσαν να μη της κάνουν κακό καθώς είναι πολύ μικρή.

Το απίστευτο περιστατικό έληξε μετά από 42 ώρες όταν η μικρή Κλόε εμφανίστηκε από μόνη της λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της ξαπλωμένη φωνάζοντας για την μαμά της. Η μαμά της που την βρήκε δήλωσε: «Ανοιξε λίγο τα μάτια της και είπε "μαμά, θέλω να πάω σπίτι τώρα" και έπειτα λιποθύμησε».

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο σωματικό τραύμα και πλέον βρίσκεται υγιής στο σπίτι της.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για να βρεθούν οι ένοχοι. Συγγενείς του θύματος, ανέφεραν πως δυο μήνες πριν, είχαν απειλήσει τον πατέρα του κοριτσιού αλλά η σύζυγός του το αρνείται λέγοντας πως δεν έχουν κανέναν εχθρό. Επιπλέον, η Αστυνομία έχει βρει δυο άντρες μέσω κάμερες ασφαλείας να περπατούν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μαζί με ένα μικρό κοριτσάκι 20 λεπτά μόλις μετά την εξαφάνιση της Κλόε.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επανένωσή τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved