Πρίγκιπας Τζορτζ: Ενα μωρό σαν όλα τ' άλλα! (εικόνες)

Στη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε ο τρίτος και μικρότερος διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Τζοτζ, σε μια γιορτή αποκλειστικά διοργανωμένη για εκείνον.

Πρίγκιπας Τζορτζ: Ενα μωρό σαν όλα τ' άλλα! (εικόνες)

Δέκα παιδάκια που γεννήθηκαν κοντά στην ημερομηνία με τον μικρό πρίγκιπα, δηλαδή περίπου 22 Ιουλίου, παραβρέθηκαν στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της κυβέρνησης στο Γουέλινγκτον.

Ωστόσο, δεν ξεχώρισε από τα άλλα παιδάκια αφού κάθισε μαζί τους στο πάτωμα μπουσουλώντας και παίζοντας ενώ κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει γιατί ένα κοριτσάκι του πήρε το παιχνίδι.

Η μαμά Κέιτ δε τον άφησε στιγμή από τα μάτια της και όταν τον έπαιρνε αγκαλιά γκρίνιαζε και της τραβούσε τα μαλλιά. Τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του βήματα, πιάνοντας του τα χέρια και αφήνοντας τον για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του.

Από την άλλη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έκανε παρέα με τους υπόλοιπους γονείς ενώ κάποια στιγμή είπε κοιτάζοντας με έκπληξη προς την αίθουσα: «Είναι τρέλα αυτό, υπάρχουν μωρά παντού».

Οι υπόλοιποι γονείς έμειναν ενθουσιασμένοι αφού ο μικρός Τζορτζ δεν είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο αλλά είναι ένα μωρό σαν όλα τ' άλλα!

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved