Δείτε πώς επέλεξε να ανακοινώσει το όνομα του νεογέννητου παιδιού της! (εικόνες)

Μία εβδομάδα περίπου έχει περάσει από τότε που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και βρήκε πώς θα το βαφτίσει!

Δείτε πώς επέλεξε να ανακοινώσει το όνομα του νεογέννητου παιδιού της! (εικόνες)

Η 35χρονη σταρ που ήδη έχει ένα 3χρονο κοριτσάκι, την Αμελί, επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να αποκαλύψει το όνομα της νεογέννητης κόρη της! Ποιος ήταν αυτός;

Ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, που αμέσως χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν! Τι απεικόνιζε; Τις πατούσες των δύο παιδιών, της ίδιας και του άντρα της!

Η Rachel Stevens, σύζυγος του Alex Bourne, που γέννησε την Πρωταπριλιά, μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε το εξής: «Σας συστήνω την Miss Minnie Blossom Bourne. Οι πιο μικρές πατουσίτσες είναι δικές της»!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία με τα παπούτσια του κάθε μέλους της οικογένειας, κι από κάτω σημείωσε το έτος γέννησής του!

Το διάσημο ζευγάρι είναι φαν των social media, αφού ο διάσημος μπαμπάς, ανακοίνωσε τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, μέσω του twitter, γράφοντας το εξής: «Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ασφαλή άφιξη της μικρής θεάς μας»!

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς είναι τρελαμένοι με το νέο μέλος της οικογένειάς τους και αρκετές φορές μοιράζονται τις ευτυχισμένες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δείτε μερικές από αυτές:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved