Η πρώτη παγκόσμια περιοδεία του 8μηνου πρίγκιπα Τζορτζ! (βίντεο)

Αν και 8 μηνών ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκίνησε για την παγκόσμια περιοδεία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η πρώτη παγκόσμια περιοδεία του 8μηνου πρίγκιπα Τζορτζ! (βίντεο)

Για τις επόμενες 20 μέρες, ο Ουίλιαμ, η Κέιτ κι ο μικρός τους, θα βρίσκονται στην Ωκεανία.

Η βασιλική οικογένεια κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ουέλινγκτον ήρθε αντιμέτωπη με αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς ο αέρας ήταν πολύ δυνατός κι η βροχή έπεφτε ασταμάτητα. Η Κέιτ κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, δε δυσαρεστήθηκε ούτε λεπτό.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός, Τζον Κέι, ο οποίος είχε προαναγγείλει δημοψήφισμα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Το ζεύγος μόλις προσγειώθηκε στο Ουέλινγκτον. Ας κάνουμε ευχάριστη την παραμονή του στη Νέα Ζηλανδία». Όπως ήταν φυσικό, η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Μετά από λίγη ώρα, το ζεύγος κατευθύνθηκε στην οικία του κυβερνήτη κι εκεί έγινε δεκτό με τον παραδοσιακό χαιρετισμό των μαορί που δεν είναι άλλος, από το τρίψιμο της μύτης.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Απριλίου, ο πρίγκιπας Τζορτζ, θα παραβρεθεί στην επίσημη τελετή που θα λάβει χώρα στο Κοινοβούλιο του Ουέλινγκτον, προς τιμή του πατέρα του Δούκα του Κέμπριτζ. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους, είναι η Αυστραλία.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved