Η γιαγιά που κέρδισε δίκη με επιχείρημα ότι δεν μπορούσε να παίξει με τα εγγόνια της

Μια γιαγιά κέρδισε 37.000 δολάρια έπειτα από μήνυση που έκανε όταν έπεσε από το ποδήλατό της σε μια εκδήλωση ποδηλάτων όπου οι διαγωνιζόμενοι περνούν εμπόδια.

Η γιαγιά που κέρδισε δίκη με επιχείρημα ότι δεν μπορούσε να παίξει με τα εγγόνια της

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ιρλανδία τον Μάιο του 2011 και μόλις τώρα δικαιώθηκε. Η Μπρίτζιτ Ροσέ, συμμετείχε με ο ποδήλατό της σε μια εκδήλωση που πραγματοποιούσε ο οργανισμός «Bike Training Ireland Ltd» στην οποία οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να περνούν τα εμπόδια πάνω στο ποδήλατό τους. Το μεγάλο έπαθλο ήταν ένα ποδήλατο!

Η Ροσέ όμως, με το που ανέβηκε πάνω στο δίκυκλό της, έπεσε κάτω. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε μήνυση!

Η γυναίκα χτύπησε σοβαρά το πόδι της και τον ώμο της με αποτέλεσμα να πάει την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο. Οπως είπε η ίδια αλλά και η δικηγόρος της στο δικαστήριο, τα σοβαρά χτυπήματα, της χάλασαν την ποιότητα της ζωής της και αυτό την εμπόδισε για αρκετούς μήνες να παίξει με τα εγγονάκια της αφού έκανε εκτεταμένες φυσικοθεραπείες.

Η Ροσέ δήλωσε πως αν δε την είχε ενθαρρύνει μια εκπρόσωπος της εταιρείας ποδηλάτων που διοργάνωσε τον αγώνα, δε θα συμμετείχε ποτέ. «Ηξερα ότι θα πέσω σίγουρα αλλά η κοπέλα που δούλευε εκεί και με πλησίασε, μου είπε πως θα με βοηθούσε και πως θα με έπιανε αν έπεφτα κάτω», είπε χαρακτηριστικά.

Ετσι, το δικαστήριο την αποζημίωσε δίνοντάς της 37.000 δολάρια και τώρα η γιαγιά μπορεί να παίξει αλλά και να αγοράσει ό,τι θέλει στα αγαπημένα της εγγόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved