Κανονίστε ημέρες παιχνιδιών για τα παιδιά σας

Ψάχνατε καιρό να βρείτε την κατάλληλη παρέα για τα παιδιά σας. Όταν έρθει εκείνη η ώρα το σίγουρο είναι ότι μεταξύ τους τα παιδιά θα τα βρουν, αλλά δεν θα πείραζε να έχετε προετοιμάσει κάποια πράγματα για να... σπάσετε τον πάγο.

Κανονίστε ημέρες παιχνιδιών για τα παιδιά σας

Βόλτα σε πάρκο: Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην έχουν το παραμικρο πρόβλημα μεταξύ τους. Σε ένα ανοικτό χώρο θα βρουν πολύ περισσότερα πράγματα να κάνουν που θα αρέσουν σε όλα. Αν έχετε αυλή στο σπίτι ακόμη καλύτερα γιατί θα μπορείτε να τα ελέγχετε και καλύτερα.

Ώρα για χορό: Τα μικρά, κυρίως τα κοριτσάκια, λατρεύουν το χορό. Δεν θέλουν να τους βλέπουν όμως οι μεγάλοι. Εκεί σταματούν! Αφήστε τα λοιπόν σε ένα άλλο δωμάτιο, βάλτε τους μουσική και θα είναι μια χαρά.

Ζωγραφική πάντα στο πρόγραμμα: είναι η εποχή που τα δίνουν όλα στη ζωγραφική. Μπορείτε να τους έχετε τυπώσει από πριν εικόνες από τους αγαπημένους τους ήρωες τις οποίες θα μπορούν να ζωγραφίσουν, ή δώστε τους μπλοκ για να βρουν κάτι από μόνα τους.

Τεστ γεύσεων: Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα παιδιά θα πεινάσουν. Δεν θα πείραζε λοιπόν καθόλου να το κάνετε παιχνίδι και να τα βάλετε να κάνουν ένα τεστ γεύσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved