Τρίτεκνη σούπερ μαμά το 'ριξε στο τζόκινγκ με το καρότσι των παιδιών για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης! (εικόνες)

Το να φροντίζει μια μαμά το σώμα της με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχει να κάνει καθημερινά, είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Τρίτεκνη σούπερ μαμά το 'ριξε στο τζόκινγκ με το καρότσι των παιδιών για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης! (εικόνες)

Μια μητέρα όμως από την Βρετανία, η Μαρσέλα Γκράσοβα, δεν το έβαλε κάτω και βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να γυμναστεί αλλά παράλληλα να βγάλει και τα παιδιά της βόλτα ώστε να περνάει χρόνο μαζί τους.

Αναζητούσε καιρό κάποιον τρόπο να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης αλλά μετά την δεύτερη γέννα κάτι τέτοιο φαινόταν ακατόρθωτο αφού ο σύζυγός της δούλευε σε ακανόνιστες ώρες και δεν υπήρχε κανείς για να κρατήσει τα τρία της παιδιά.

Ετσι, πήρε ένα διπλό καρότσι έβαλε τα παιδιά της να κάθονται αναπαυτικά μέσα σε αυτό, έβαλε ένα το σορτσάκι της και ξεκίνησε το τζόκινγκ σπρώχνοντας παράλληλα και το καρότσι.

Για την Μαρσέλα, αυτή είναι η καθημερινότητά της και πλέον έχει ανακτήσει την σιλουέτα της. Διανύει καθημερινά δώδεκα χιλιόμετρα φροντίζοντας έτσι το σώμα της αλλά και περνώντας χρόνο με τα παιδιά της. Το ψευδώνυμό της στην γειτονιά είναι «σούπερ – μαμά».

«Έτρεχα όταν η Ιζαμπέλα έγινε οκτώ μηνών αλλά έμεινα ξανά έγκυος κι έπρεπε πάλι να σταματήσω. Αρχικά έτρωγα πολλά φρούτα αλλά στο τέλος της εγκυμοσύνης είχα καταλήξει με τόνους junk food. Άρχισα να τρέχω μόνη μου αλλά ο σύντροφός μου εργάζεται με μη-σταθερό ωράριο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Έτσι αποφάσισα να τρέχω με το διπλό καρότσι, με την Ιζαμπέλα και τον Πίτερ», εξηγεί η πολυάσχολη μητέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved