Απίστευτο! Ο πιτσιρικάς του «Two and a half Men» έγινε ιεροκήρυκας! (εικόνες, βίντεο)

Ένα από τα πιο καλοπληρωμένα παιδιά της Αμερικάνικης τηλεόρασης, ο Ανγκους Τ. Τζόουνς, παράτησε την ηθοποιία και αφιερώθηκε στον Θεό βγάζοντας κήρυγμα σε εκκλησίες της χώρας.

Απίστευτο! Ο πιτσιρικάς του «Two and a half Men» έγινε ιεροκήρυκας! (εικόνες, βίντεο)

Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, τότε ο ρόλος του Τζέικ Χάρπερ στη σειρά «Two and a half Men», σίγουρα θα σας θυμίσει ποιος είναι.

Ο νεαρός αν και κέρδισε αρκετά χρήματα από τον συγκεκριμένο ρόλο στον οποίο αφιερώθηκε προσφέροντας μας άφθονα γέλια από το 2003, αποφάσισε να αποχωρήσει για να γίνει ιεροκήρυκας καθώς το σενάριο της σειράς ερχόταν σε αντίθεση με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

«Ήταν δύσκολο για μένα να συμμετέχω σε μια σειρά που ασχολείτο με άλλα θέματα πέρα από αυτά που πραγματικά προβληματίζουν», δήλωσε ο Τζόουνς μετά την αποχώρησή του.

Ο 20χρονος πλέον Ανγκους Τζόουνς αφιερώθηκε τόσο βαθιά στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις που κάποια στιγμή άρχισε να παρακινεί τον κόσμο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σταματήσει να βλέπει την τηλεοπτική σειρά.

Αν και είχε φτάσει να κερδίζει 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ο Τζόουνς δεν θα επιστρέψει ξανά στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά αλλά ούτε και σε άλλη αν αυτή τουλάχιστον δεν αφορά τον Θεό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved