Αγνοούμενο κοριτσάκι βρέθηκε σώο και αβλαβές στον Αμαζόνιο έπειτα από επτά μήνες αναζήτησης

Απίστευτη είναι η ιστορία του εννιάχρονου κοριτσιού που βρέθηκε στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου έπειτα από επτά μήνες ερευνών και ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Αγνοούμενο κοριτσάκι βρέθηκε σώο και αβλαβές στον Αμαζόνιο έπειτα από επτά μήνες αναζήτησης

Το κοριτσάκι από την Ισπανία, εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο όταν οι γονείς της, έδωσαν άδεια στον 35χρονο Βολιβιανό γείτονά τους, Γκρόβερ Μοράλες, να πάει διακοπές μαζί του στην πατρίδα του.

Οι γονείς που έχουν Μαροκινή καταγωγή αλλά ζουν στην Ισπανία, άρχισαν να καλούν το κοριτσάκι και τον γείτονα τους όταν αποβιβάστηκαν στο αεροδρόμιο της Βολιβίας αλλά δε μπορούσαν να τους εντοπίσουν τηλεφωνικά για αρκετές μέρες. Ετσι, κάλεσαν την τοπική αστυνομία που συνεργάστηκε με την αστυνομία της Βολιβίας για να βρεθούν τα ίχνη τους. Για αρκετούς μήνες όμως, οι έρευνες ήταν άκαρπες.

Τελικά, οι δυο τους βρέθηκαν στο βάθος του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, στην απομονωμένη και δύσκολα προσβάσιμη περιοχή του Κοχαμπάμπα.

Το κοριτσάκι θα γυρίσει σύντομα στην Ισπανία και στην οικογένειά της που αγωνιά αλλά πρώτα θα λάβει φαρμακευτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν το κοριτσάκι είχε απαχθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved