Αλέκα Καμηλά: «Ο άντρας μου είναι παίδαρος όμως δεν κάνω άλλα παιδιά μαζί του!»

Καλεσμένη στο «Πρωινό μου» ήταν η Αλέκα Καμηλά όπου έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Αλέκα Καμηλά: «Ο άντρας μου είναι παίδαρος όμως δεν κάνω άλλα παιδιά μαζί του!»

Λαμπερή εμφανίστηκε στην εκπομπή όπου δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά.

Το διάσημο πρώην μοντέλο μίλησε για την περίοδο της ζωής της όταν έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. Δήλωσε πως ήταν ξαφνικό. Μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, ο σύζυγός της, της είπε να μαζέψει τα πράγματα και να πάει κατευθείαν στην Αμερική όπου και βρισκόταν λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων!

Ο μπασκετμπολίστας, όπως είπε, ήταν πολύ θετικός με το θέμα της ξαφνικής και τόσο γρήγορης εγκυμοσύνης σε αντίθεση με εκείνη. Εξάλλου, το μοντέλο τα παράτησε όλα για να δοκιμάσει μια νέα ζωή και να γνωρίσει τον άντρα της αλλά εκείνος ήταν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι άρα η στάση της δε μπορούσε να είναι ιδιαίτερα θετική σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Όμως έμεινε και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηταν καρπερός. Πού να το ήξερα!». Τον χαρακτήρισε αρκετές φορές παίδαρο αφού θαυμάζει ακόμα το παρουσιαστικό του μετά από τόσο χρόνια σχέσης και γάμου! Μαζί του απέκτησε τρία παιδιά αλλά αρνείται να κάνει άλλα καθώς όπως λέει ολοκληρώθηκε σαν μάνα. Εξάλλου, δε θέλει άλλο να κάθεται σπίτι. Αφιερώθηκε στα παιδιά και πέρασε τέλεια μαζί τους αλλά μόλις μεγαλώσουν... «δε θα κάτσει άλλο στο σπίτι», όπως είπε!

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει μια συμβουλή στα κορίτσια που έχουν ερωτευτεί άντρες με παρόμοιο επάγγελμα του συζύγου της αλλά πάντα σε χιουμοριστικό ύφος: «Μη τους πάρετε αυτούς τους άντρες, καλύτερα να μη γίνεσαι η κυρία του κυρίου. Μετά κανείς δε σου την πέφτει και κανείς δε σου δίνει σημασία. Σε απομυθοποιεί και ο σύζυγός σου και σε βλέπει ως μια απλή γυναίκα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved