Ισπανίδα η εκλεκτή νταντά για το πριγκιπικό μωρό!

Χαμός έγινε με την αγγελία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που ζήτησαν νέα νταντά για το μωράκι τους και πολλές έσπευσαν για να πάρουν τη θέση η οποία έκλεισε αφού η ιδανική νταντά βρέθηκε!

Ισπανίδα η εκλεκτή νταντά για το πριγκιπικό μωρό!

Μέχρι τώρα, το βασιλικό μωρό λάμβανε φροντίδα από την νταντά που μεγάλωσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και Χάρι αλλά λόγω ηλικίας έπρεπε να βρεθεί καινούρια γυναίκα.

Η «σούπερ-νταντά» που ακούγεται παντού αλλά δε την έχει δει κανένας, είναι μια Ισπανίδα που διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Εχει 20ετή εμπειρία και έχει εργαστεί σε αρκετές οικογένειες της υψηλής κοινωνίας. Δεν έχει σύντροφο και η ζωή της είναι αφιερωμένη στη δουλειά της. Είναι γνωστό πως είναι απόλυτα επαγγελματίας ενώ φίλος της την αποκαλεί «παντρεμένη με τη δουλειά».

Ωστόσο, παρά το πλούσιο βιογραφικό της, το ζευγάρι θα χρειαστεί κάποιο μικρό χρονικό διάστημα για να εμπιστευτεί το μωράκι τους στα χέρια μιας γυναίκας που δεν ανήκει στην οικογένεια.

Το τάιμινγκ που η νταντά προσελήφθη, είναι σωστό καθώς τον Απρίλιο θα συνοδεύσει το ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία για τρεις εβδομάδες όπου ο πρίγκιπας Γεώργιος θα κάνει την πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved