Δασκάλα έβαλε αγοράκι να ξεβουλώσει την τουαλέτα με τα χέρια και υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι παράνομο

Η Τζένιφερ Φόρσλει, η 58χρονη δασκάλα ενός σχολείου στη Φλόριντα, συνελήφθη πριν λίγες μέρες και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Δέσποινα Καμπούρη
Δασκάλα έβαλε αγοράκι να ξεβουλώσει την τουαλέτα με τα χέρια και υποστηρίζει ότι δεν έκανε κάτι παράνομο

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δασκάλα κατηγόρησε το 10χρονο αγόρι ότι βούλωσε την τουαλέτα με το χαρτί υγείας και του ζήτησε να την ξεβουλώσει και να βγάλει όλο το χαρτί που ήταν μέσα στον αγωγό με τα... χέρια του!

Τα χέρια του παιδιού ήταν εμποτισμένα με ούρα αφού όπως είπαν και οι υπάλληλοι του σχολείου δεν του επέτρεψε η δασκάλα να χρησιμοποιήσει το ειδικό εξάρτημα για το ξεβούλωμα της τουαλέτας.

Η μητέρα του παιδιού δεν θέλησε να πει κάτι, μίλησε όμως ο δικηγόρος ης οικογένειας ο οποίος είπε: «Ο μόνος λόγος που φέρνουμε την ιστορία στην επιφάνεια είναι για να βρούμε και άλλα παιδιά που πέρασαν κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Θέλουμε να προστατέψουμε το παιδί και κάθε άλλο παιδί που αντιμετωπίσθηκε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο από αυτή τη γυναίκα που δεν αξίζει να εξασκεί αυτό το επάγγελμα. Η πελάτισσά μου θέλει να μάθει γιατί η δασκάλα επέβαλε μία τόσο σκληρή τιμωρία σε ένα τόσο μικρό παιδί...».

Η δασκάλα από τη μεριά της υποστηρίζει ότι είναι αθώα καθώς όπως λέει δεν έκανε κάτι παράνομο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved